Restaurant Matizze verder zonder David

woensdag 24 juni 2009

Het Antwerpse restaurant Matizze uit de eerste reeks van het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant!' verliest zijn oprichter David. Na de liefdesbreuk met Lins leek het nochtans goed te gaan tussen beide ex-geliefden. Daar komt dus nu verandering in.

Vori

g jaar haalde het Antwerps duo nog de kranten wanneer bleek dat Lins haar David inruilde voor haar nieuwe vriendin. Toen klonk nog dat de echtelijke breuk geen invloed zou hebben voor de werking van restaurant Matizze, het restaurant dat ze samen opbouwden tijdens 'Mijn Restaurant'.

Maar enkele maanden later heeft David dan toch besloten om zijn restaurant te verlaten. Blijkbaar zal de nieuwe vriendin van Lins actiever gaan meewerken in Matizze, iets wat voor David de doorslag was om te stoppen met zijn restaurantavontuur.

Ook David heeft ondertussen al een nieuwe vriendin. Wat zijn nieuwe professionele plannen zijn, is nog niet bekend.

Bron: Story

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers