Restaurant Matizze verder zonder David

woensdag 24 juni 2009

Het Antwerpse restaurant Matizze uit de eerste reeks van het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant!' verliest zijn oprichter David. Na de liefdesbreuk met Lins leek het nochtans goed te gaan tussen beide ex-geliefden. Daar komt dus nu verandering in.

Vori

g jaar haalde het Antwerps duo nog de kranten wanneer bleek dat Lins haar David inruilde voor haar nieuwe vriendin. Toen klonk nog dat de echtelijke breuk geen invloed zou hebben voor de werking van restaurant Matizze, het restaurant dat ze samen opbouwden tijdens 'Mijn Restaurant'.

Maar enkele maanden later heeft David dan toch besloten om zijn restaurant te verlaten. Blijkbaar zal de nieuwe vriendin van Lins actiever gaan meewerken in Matizze, iets wat voor David de doorslag was om te stoppen met zijn restaurantavontuur.

Ook David heeft ondertussen al een nieuwe vriendin. Wat zijn nieuwe professionele plannen zijn, is nog niet bekend.

Bron: Story

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers