Qmusic-dj's Maarten & Dorothee te zien in 'K3 Roller Disco' - VIDEO

woensdag 22 januari 2020
Foto: VTM KIDS - © DPG Media 2020

Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe spelen een gastrol in K3 Roller Disco. In de aflevering, die vandaag voor het eerst te zien was bij VTM KIDS, hebben Hanne, Marthe en Klaasje een pact gesloten dat ze samen naar de seizoensfinale van 'Cool Chicks' gaan kijken.

Klaasje kan haar nieuwsgierigheid niet de baas en probeert op de rolschaatsbaan van Maarten en Dorothee te weten te komen wat er in de finale gebeurt. Verklappen zij haar alles?


Wie de aflevering gemist heeft, kan op zondag 26 januari om 08.05 uur afstemmen op het VTM KIDS-blok bij VTM.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers