Primeur: 'X Factor' finalist Paco brengt single uit

donderdag 9 februari 2006

Paco Garcia, de knuffelbeer uit 'X Factor' brengt in maart zijn eerste single uit. Dit kwamen we donderdagavond te weten in Antwerpen tijdens Belgian Popline.

Paco

Garcia was samen met enkele artiesten ook te gast in Antwerpen om de nieuwe condoomlijn te presenteren. Bekende Belgische artiesten van buitenlandse origine promoten deze actie. In de marge hiervan kwamen we te weten dat Paco in maart zijn eerste single op de markt brengt. Deze Limburger met Spaanse roots heeft gekozen voor een cover, meer bepaald voor De Roos van Ann Christy. Hij gaat voor een versie in 2 talen, meer bepaald het Spaans en het Nederlands.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers