Primeur: 'X Factor' finalist Paco brengt single uit

donderdag 9 februari 2006

Paco Garcia, de knuffelbeer uit 'X Factor' brengt in maart zijn eerste single uit. Dit kwamen we donderdagavond te weten in Antwerpen tijdens Belgian Popline.

Paco

Garcia was samen met enkele artiesten ook te gast in Antwerpen om de nieuwe condoomlijn te presenteren. Bekende Belgische artiesten van buitenlandse origine promoten deze actie. In de marge hiervan kwamen we te weten dat Paco in maart zijn eerste single op de markt brengt. Deze Limburger met Spaanse roots heeft gekozen voor een cover, meer bepaald voor De Roos van Ann Christy. Hij gaat voor een versie in 2 talen, meer bepaald het Spaans en het Nederlands.

DOSSIER: X Factor

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers