Pascale Naessens met nieuw programma op vtm

zaterdag 18 juli 2009

'Red Mijn Huis!' is een programma over onthutsende en vaak hallucinante toestanden veroorzaakt door malafide aannemers en werkmannen die bij het (ver)bouwen de blunders opstapelen of zelfs ronduit bedrieglijke praktijken toepassen.

V


oor de gedupeerden betekent dit meer dan een hoop kopzorgen en ellende, de situatie resulteert vaak in een echt financieel debacle.

Terwijl host Pascale Naessens samen met onze ervaren architect Peter Vermeulen, inschat hoe de bouw kan geremedieerd worden, gaat speurder Philippe Smets op zoek naar de aannemer om hem met zijn fouten te confronteren. 'Red mijn Huis!' zoekt naar een mogelijke 'minnelijke schikking'.

Als kijker krijg je in 'Red Mijn Huis!' tips hoe bepaalde wanpraktijken en mistoestanden kunnen vermeden worden; hoe bouwen gewoon een mooie uitdaging kan worden!

Herbekijk de 'TV Makelaar' via iWatch

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers