Oude en nieuwe gezichten in 'Familie'

maandag 10 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Binnenkort maken we kennis met drie nieuwe personages in 'Familie' en daarnaast verwelkomen we opnieuw een oude bekende.

Zo maakt Liesbeth Pauwels, gespeeld door Hilde De Baerdemaeker, weldra opnieuw haar intrede in de VTM-soap. Na een pauze van vier jaar komt Liesbeth weer bij haar vader Patrick wonen. Natuurlijk komt ze haar ex-man Benny weer tegen en ook zijn nieuwe vriendin Robyn.

Wel nieuwe personages zijn Tony, Vanessa en Raven. Tony wordt gespeeld door Jeroen Van Dyck, momenteel te zien in de populaire Ketnet-serie '#LikeMe', en werkt in het woonzorgcentrum waar Anna, Albert en ook Alfons verblijven. Hem zien we dinsdag voor het eerst, op de kennismaking met zijn collega Vanessa, gespeeld door Karen Damen, moeten we wachten tot volgende week.

Ten slotte maken we ook kennis met de introverte en mysterieuze Raven, een rol van Ketnet-acteur en zanger Aaron Blommaert. Hij maakt vanaf mei zijn opwachting in 'Familie'.

Lees onze wekelijkse vooruitblik! Wat gebeurt er in 'Familie'?

'Familie', elke werkdag om 20 uur op VTM.


Bron: HLN


Lees ook:
'Familie': week 7 (2020) - PREVIEW
'Familie' zet 2020 in met een knal: wie is het slachtoffer en wie de dader?
Hilde De Baerdemaeker opnieuw in 'Familie'
VTMfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers