Onderzoek sms-fout 'Idool 2007' kan Adil niet redden

woensdag 11 april 2007

De fans die hoopten op een comeback van Adil zijn eraan voor de moeite. Gisteren geraakte bekend dat er vrijdagavond een foutieve code getoond werd op jongerenzender JIM. Hierdoor bestond de kans dat de 17-jarige Adil onterecht de wedstrijd had moeten verlaten.

Gron

dig onderzoek door de gerechtsdeurwaarder heeft nu aangetoond dat het JIM-foutje geen impact had op de stemresultaten. 'De zaak is intussen onderzocht door een deurwaarder en daarbij is gebleken dat Adil de hele tijd het kleinste aantal stemmen heeft gehad. De uitslag blijft dus hetzelfde.', aldus VMMa-woordvoerder Mark Vanlombeek in Het Belang van Limburg.

Bron: HBVL

LEES OOK: VTM: 'Wel fout, geen onterechte exit Adil uit Idool 2007'

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers