Olga en Nathalie wisselen van proef in 'Beat VTM'

dinsdag 10 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Nathalie Meskens en Olga Leyers hebben voor het programma 'Beat VTM' van proef geruild. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Meskens zal nu in de plaats van Leyers leren apneuduiken. Olga Leyers gaat cheerleaden.

Apneuduiken is diepzeeduiken zonder zuurstoffles. Bij de kick-off van 'Beat VTM' waarbij de proeven uitgedeeld werden, bleek al snel dat Olga Leyers spijt had van de keuze voor het apneuduiken.


Nathalie Meskens is zelf op Olga Leyers afgestapt met de vraag om te wisselen. Uit 'compassie' zegt ze zelf. Maar ook omdat ze dat apneuduiken wel ziet zitten. En het cheerleaden was uiteindelijk toch vooral een droom voor Olga. De twee zijn dan naar de programmadirecteur gestapt met hun voorstel en kregen de toestemming om hun opdracht te ruilen.

Olga zal nu de uitdaging aangaan tegen Margaux uit Menen. Nathalie zal apneuduiken tegen Sara uit Deinze.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers