Nu ook een soort 'Komen Eten' voor shoppers op komst

vrijdag 5 augustus 2011

Goed nieuws voor wie houdt van programma's genre 'Komen Eten' en 'Met Vier In Bed'. Het Vlaamse productiehuis BlazHoffski, bekend van 'Hello Goodbye' en 'Een Ster In De Familie', maakt een Vlaamse versie van het programma 'Shopping Monsters', waarin vijf kandidaten vier uur krijgen om de perfecte outfit bij elkaar te winkelen. Die outfit wordt nadien beoordeeld door elkaar en een bekende ontwerper.

'Shopping Monsters' werd in Turkije bedacht en kende ondertussen ook al Amerikaanse en Duitse versies. Binnen de deadline van vier uur en binnen een vooraf bepaald budget, moeten vijf vrouwen een outfit bij elkaar shoppen binnen één bepaald thema. Dat kan dan gaan rond bijvoorbeeld 'sexy blondines' en 'grote maten' of je eigen verjaardagsfeest.

Na het shoppingavontuur kunnen de deelnemers hun outfit showen op een catwalk, waar ze dus beoordeeld worden door een bekende ontwerper en door elkaar. We mogen ons dus andermaal verlekkeren op enkele 'welverdiende' zessen.


Op welke zender het programma zal komen, is nog niet bekend gemaakt.

Bron: DS

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers