Nieuwe zender EXQI wil 20% marktaandeel

woensdag 4 februari 2009

Dit najaar gaat EXQI, de nieuwste generalistische zender voor Vlaanderen, van start. In de krant De Morgen licht zenderbaas Gabriel Fehervari (Alfacam Group) een tipje van de sluier op. Stany Crets en Peter Van den Begin worden al zeker 2 gezichten van het nieuwe station.

N


og dit najaar wil Alfacam starten met de nieuwe algemene zender EXQI. De ambities zijn niet gering. Volgens oprichter Gabriel Fehervari is het de ambitie van het nieuwe kanaal om 20% marktaandeel te behalen op de doelgroep 18-54. Stany Crets en Peter Van den Begin werken mee aan het project. Waarschijnlijk gaan ze als Debby & Nancy een wekelijkse show presenteren.

Verder wil EXQI ook een eigen, Vlaamse sitcom brengen en er is plaats voor muziek, show, nieuws, sport en politiek. EXQI wil tegen oktober op de Vlaamse kabel (digitaal en analoog) te ontvangen zijn.

Bron: De Morgen

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers