Nieuwe zender EXQI wil 20% marktaandeel

woensdag 4 februari 2009

Dit najaar gaat EXQI, de nieuwste generalistische zender voor Vlaanderen, van start. In de krant De Morgen licht zenderbaas Gabriel Fehervari (Alfacam Group) een tipje van de sluier op. Stany Crets en Peter Van den Begin worden al zeker 2 gezichten van het nieuwe station.

N


og dit najaar wil Alfacam starten met de nieuwe algemene zender EXQI. De ambities zijn niet gering. Volgens oprichter Gabriel Fehervari is het de ambitie van het nieuwe kanaal om 20% marktaandeel te behalen op de doelgroep 18-54. Stany Crets en Peter Van den Begin werken mee aan het project. Waarschijnlijk gaan ze als Debby & Nancy een wekelijkse show presenteren.

Verder wil EXQI ook een eigen, Vlaamse sitcom brengen en er is plaats voor muziek, show, nieuws, sport en politiek. EXQI wil tegen oktober op de Vlaamse kabel (digitaal en analoog) te ontvangen zijn.

Bron: De Morgen

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers