Nieuwe vtm-telenovelle 'David' start op 18 september

donderdag 3 september 2009

Misschien heb je de affiche 'Deze man gezien?' her en der al opgemerkt in het straatbeeld. Wie belt naar het vermelde nummer onderaan de foto van de wildeman krijgt een tipje van de sluier opgelicht. Het gaat om 'David', de nieuwe telenovelle van vtm waarin de oerkracht van de liefde centraal staat.

I


n dit romantisch liefdesverhaal neemt Jeroen Van Dyck de titelrol voor zijn rekening en hij wordt omringd door o.m. Nathalie Meskens, Krt Rogiers, Sandrine Andr, Pieter Bamps, Ides Meire, Mark Vandenbos, e.v.a.

Vandaag kan vtm onthullen dat de uitzendingen van 'David' op vrijdag 18 september 2009 van start gaan. Die avond programmeren we om 20.40 de extra lange debuutaflevering. Het vervolg wordt uitgezonden vanaf 21 september 2009 in de vooravond.

Afspraak met 'David', vanaf 18 september 2009 om 20.40 uur op vtm.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

Ontdek 'David' als eerste!

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers