Nieuwe serie 'Run' vanaf maandag 13 april op Play More

zondag 12 april 2020

'Run' is de nieuwe serie van het duo Vicky Jones en Phoebe Waller-Bridge, die ook samenwerkten aan het succesvolle (en hilarische) 'Fleabag' en 'Killing Eve'.

Phoebe Waller-Bridge is co-executive producer maar vertolkt ook een kleine rol in in 'Run'.


7 afleveringen lang volgen we dertigers Ruby (Merritt Wever, 'Marriage Story') en Billy (Domhnall Gleeson, bekend uit de 'Star Wars-franchise''), die tijdens hun studentenjaren een pact sloten met elkaar: als één van de twee ‘RUN’ sms't en de andere sms't hetzelfde terug, dan zouden ze alles laten vallen, vertrekken en samen doorheen het land reizen. De opzet van Run klinkt als een romantische komedie, maar volgens de genrebeschrijving van HBO is 'Run' ook een thriller: een interessante combinatie…

Persbericht oona/Telenet
Meer artikels over Play (More)

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers