Nieuw seizoen van 'Hello Goodbye' start dinsdag

maandag 14 juni 2010

De luchthaven van Zaventem, 24 uur lang een komen en gaan van mensen. Elke minuut een ontmoeting of een afscheid. Iedereen die op het vliegtuig stapt heeft een reden om te vertrekken, maar ook elke achterblijver heeft een eigen verhaal. 'Hello Goodbye' gaat over de familiebanden, de liefde en de vriendschap, die de thuisblijvers bindt met de reizigers.

Achter elke ontmoeting of afscheid in de vertrek-of aankomsthal van Zaventem schuilt een uniek verhaal. Waar gaan die mensen naar toe? Wat hebben ze te vertellen? Waarom lachen of huilen ze? Wie laten ze achter? Dieter Coppens is oprecht geïnteresseerd in de verhalen van de mensen en weet met zijn spontaniteit de meest grappige, maar ook aangrijpende verhalen los te weken. Hij praat met de mensen, luistert naar hen en laat vooral plaats voor emoties en integriteit.


Het eerste seizoen van 'Hello Goodbye' werd alvast gesmaakt door de Vlamingen. Vorig jaar stemden gemiddeld 605.780 kijkers af op het programma  van Dieter, goed voor een marktaandeel van 26,0% (VVA 18-54).

Dinsdag ontmoet Dieter een man die voor het eerst zijn Filippijnse vrouw in België mag verwelkomen. Een jaar geleden trouwden ze in de Filippijnen, maar nu pas is haar visum in orde. Ze leerden mekaar kennen via een online chat. De dochters van de man hebben de vrouw nog nooit ontmoet, maar ze gunnen hun vader alle geluk en wachten vol spanning mee in de ontvangsthal.

Vervolgens ontmoet Dieter een 18-jarig meisje dat een jaar naar New York trekt om er als au pair aan de slag te gaan. Voor haar vader is het alvast niet gemakkelijk om afscheid te nemen van zijn oogappel. Maar ook voor de tiener is het heel spannend, want ze is nog nooit zo ver weg geweest en al zeker niet voor een jaar.

Dieter spreekt een man aan die wacht op zijn beste vriendin, die na 6 weken terugkomt uit Canada. Zij heeft er rondgetoerd om overal verhalen te vertellen en muziek te maken. De man verloor vorig jaar zijn vrouw aan kanker en focust zich nu op de zaken die voor hem echte waarde hebben.

Ondertussen loopt hij  een meisje tegen het lijf dat vol spanning wacht op de aankomst van haar moeder. De vrouw is vier maanden op eigen houtje gaan rondtrekken in India en Nepal. Door haar afwezigheid beseft haar dochter meer dan ooit hoeveel haar moeder betekent in haar leven.

Dieter leert een vrouw kennen die haar kinderen terug op het vliegtuig moet zetten richting Egypte. Acht jaar geleden werden haar kinderen ontvoerd naar Egypte door haar ex-man en nu zijn ze voor het eerst in België. De vrouw heeft in België het hoederecht over de kinderen en zou ze nu hier kunnen houden, maar ze denkt, ondanks haar gebroken hart, dat het voor de kinderen beter is als ze terugkeren naar Egypte, aangezien ze daar de eerste acht jaar van hun leven hebben doorgebracht.

Een gezin wacht op hun 4-jarig adoptiezoontje uit Kazachstan. De moeder van het gezin is drie weken geleden vertrokken om de jongen op te halen en keert vandaag met hem terug naar België. De papa is heel opgelucht nu de adoptieprocedure succesvol werd afgehandeld. Broer en zus kijken ook vol verwachting uit naar de komst van hun nieuwe broertje.

'Hello Goodbye', vanaf dinsdag 15 juni om 21.00 uur op vtm.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uefa Europa League' (foto: RTL 7 - © RTL 2019)

Het Europees voetbal is terug! Canvas zendt live de wedstrijd tussen Inter en Getafe uit in het kader van de Uefa Europa League. Live verslag en dus genieten voor de vele voetbalfans die afgelopen tijd noodgedwongen op hun honger zaten!

'Uefa Europa League: Inter-Getafe', om 20.40 uur op Canvas.

Dossiers