Najaar ZES: 'Supergirl', 'DC's Legends of Tomorrow' en 'CSI: Cyber'

woensdag 16 augustus 2017

Sinds de start van ZES op 6 oktober haalt de jongste zender van Vlaanderen een gemiddeld all day marktaandeel van 2.2% op VVA 18-54. ZES scoort hiermee stevig boven de beoogde 1 procent en blijkt een geduchte tegenstander voor zijn rechtstreekse concurrenten.

Dit najaar heeft ZES nog een hoop nieuwe superhelden in petto. Vanaf eind september flitst 'Supergirl' opnieuw voorbij in het tweede seizoen en het langverwachte 'DC's Legends of Tomorrow' maakt vanaf november zijn opwachting. De reeks is ontstaan uit de superheldenseries 'Arrow' en 'The Flash' en draait rond de avonturen van tijdreiziger Rip Hunter die de strijd aangaat met de onsterfelijke schurk Vandal Savage. Op 6 oktober viert ZES zijn eerste verjaardag met de komst van het gloednieuwe 'CSI: Cyber', een spin-off van het succesvolle CSI. De USA all day-zender zal in de toekomst bovendien nog meer inzetten op Amerikaanse topreeksen. Vanaf komende winter zullen de nieuwe afleveringen van 'The Blacklist' te zien zijn op ZES.


Maandag zendt ZES nog steeds de beste blockbusters uit en op dinsdag passeren classics de revue. Woensdagavond staat voor family night, dé garantie op een gezellig avondje met het hele gezin. Op donderdag is het nog steeds oppassen geblazen, want dan maakt ZES je beeldbuis onveilig met de meest explosieve actiefilms en thrillers. Vrijdagavond is het tijd voor marathonuitzendingen van absolute topseries en ook op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime reeksen. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van 'Supergirl' en 'DC's Legends of Tomorrow' in het rond, daarna is het fun met de sappigste sitcoms.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Naast Thierry en Sanne en Henk en Chantal wordt nu ook het derde koppel van het experiment onthuld. Kimberly is al elf jaar vrijgezel en zoekt een echte soulmate. Robin heeft aan vrouwelijke aandacht geen gebrek, maar is eraan toe zich te settlen.Bij Henk en Chantal lopen de spanningen op nu de trouwdag nadert. Iedereen vraagt zich af of de bruid dit wel zal volhouden.

'Married At First Sight Nederland', om 20.30 uur op Vitaya.

Dossiers