Najaar VIJFtv boordevol series en films

vrijdag 21 augustus 2009

VIJFtv is dit najaar de ideale plek voor alle vrouwen die willen genieten van de beste fictieseries, de mooiste films en spraakmakende 'Leefwereld'-reportages. Dinsdag 1 september is de start van het nieuwe schooljaar en van de filmmaand op VIJFtv. Die dag wil VIJFtv alle mama's verwennen en daarom kunnen ze kiezen uit twee films: 'Ghost' (met Demi Moore & Patrick Swayze) of 'When Harry Met Sally' (met Meg Ryan & Billy Christal).

D


e hele maand september staat VIJFtv garant voor de beste films met titels als 'Premonition', 'A Perfect Murder', 'The Next Best Thing', 'A Lot Like Love' en 'Legally Blonde'.

De beste fictie is op VIJFtv te vinden met gloednieuwe afleveringen van 'Private Practice' en 'The L-Word', dat aan zijn zesde en laatste seizoen begint. 'Grey's Anatomy' is dit najaar meer dan ooit aanwezig want McDreamy zal elke weekdag te zien zijn. In combinatie met het wereldberoemde 'E.R.' zorgt VIJFtv dit najaar voor heel wat knappe dokters op het scherm.

Ook in 2009 blijft VIJFtv verder groeien. De zender scoorde met een sterke mix van films, series & opvallende lokale producties zoals 'Komen Eten'. Ook de vooravond met 'Gilmore Girls' & 'E.R.' ging mee op dit groei-élan. De zender groeide elke maand tov 2008, & kende haar beste voorjaar ooit. Daardoor laat de zender nu al een gemiddeld marktaandeel van 7% op vrouwen 20-49 noteren.

Daarnaast blijft VIJFtv de zender met een hart én een engagement. In het nieuwe reportagemagazine 'Leefwereld In Beweging' treden vijf bekende Vlaamse vrouwen een week lang in de voetsporen van vrouwen in Burundi, Oeganda, Ecuador en Vietnam. Ze spreken met hen over de dagelijkse realiteit en de impact van de ontwikkelingshulp op hun leven. 

Vaste afspraken

Na het succes van de 'I Love Woensdagfilms' maakt VIJFtv dit najaar ook een aantal nieuwe vaste afspraken met de kijker. 

Maandag: 'Waargebeurd Op Maandag'

Op maandag werpt VIJFtv een blik op de wereld met 'Waargebeurd op maandag': aangrijpende waargebeurde dramafilms als 'Girl Positive' & 'Seventeen and Missing' in combinatie met echte mensen met echte verhalen in 'Leefwereld in beweging'.

Woensdag: 'I Love Woensdagfilms'

De 'I Love Woensdagfilms' zijn al een paar jaar een vaste afspraak op VIJFtv. De geslaagde combinatie met Gordon Ramsay op woensdag blijft ook in de toekomst verzekerd. 'Premonition' (met Sandra Bullock), 'Love Wrecked' (met Amanda Bynes) en 'Catch and Release' (met Jennifer Garner) zijn maar enkele van de topfilms die dit najaar op woensdag zullen te zien zijn. 

Donderdag: 'Private Practice – avond'

Niet te missen is de donderdagavond, 'Private Practice' avond. De zonnige en sexy dokterserie 'Private Practice' keert dit najaar terug op donderdag met gloednieuwe, dubbele afleveringen. VIJFtv zorgt daarmee voor een unieke positionering van vrouwenseries en is ook een van de weinige zenders die de kijker wekelijks verwent met dubbele afleveringen.

Amy Brenneman ('Judging Amy'), Paul Adelstein ('Prison Break'), Tim Daly ('Wings', 'The Nine'), Chris Lowell ('Veronica Mars') en Merrin Dungey ('Alias', 'Summerland') zijn weer van de partij en Grant Show ('Melrose Place', 'Swingers') heeft ook een gastrol als broer van Kate Walsh. Elke aflevering moeten de dokters ten dienste staan van de meest uiteenlopende patiënten, terwijl ze zelf hun persoonlijke leven niet altijd gescheiden kunnen houden van hun werk. 

Vrijdag: 'De VIJFtv-klassieker'

Vrijdag wordt de VIJFtv-kijker getrakteerd op de 'VIJFtv-klassieker' met ultieme romantische filmklassiekers als 'Pretty Woman' en 'Four Weddings and a Funeral'.

Zaterdag en Zondag: Films

Tijdens het weekend zendt VIJFtv de beste familiefilms uit op zaterdag en een gevarieerd filmaanbod op zondag.


Lees ook:
Dit najaar nieuw bij VIJFtv: 'Leefwereld in Beweging'
Het zesde en laatste seizoen van 'The L-Word' bij VIJFtv

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 19:40
  Iedereen beroemd
  20:05
  Het weer (avond)
 • 18:55
  Extra Time Koers
  20:00
  Terzake
 • 19:55
  In bed met Olly
  20:00
  Geen uitzending
 • 19:55
  Het weer
  20:05
  Familie
 • 17:40
  Croky Cup
  20:15
  Dancing Dimi: Game On
 • 19:45
  S.W.A.T.
  20:40
  The Interpreter
 • 19:45
  Anger Management
  20:10
  Flodder
 • 19:50
  Het Middelbaar
  20:10
  Wakandy
 • 19:25
  Sturm der Liebe
  20:15
  America's Funniest Home Video's
 • 19:50
  Dag dokter
  20:30
  De Bachelorette
 • 19:50
  Shopping Queens
  20:35
  Blended
 • 19:40
  Highway Thru Hell Canada
  20:35
  NCIS: Los Angeles
 • 19:45
  Het Weekmenu - reeks 2
  20:40
  KLAAR IN 20 minuten
 • 18:50
  Business Branding Trends Gazellen 2021
  20:00
  Z-Nieuws
 • 19:00
  al-1-maar-hits
  20:00
  In levende lijve
 • 19:51
  Bureau op schragen
  20:08
  Badkamer opbouwen 1
 • 19:00
  Studio Vlaams Parlement
  18:00
  De Koepelzaal
 • 19:00
  De Vooravond
  20:00
  NOS Journaal
 • 19:55
  Per seconde wijzer
  20:30
  Erik Scherder Onderzoekt
 • 19:25
  First dates
  20:25
  Keuringsdienst van Waarde