Najaar VIJFtv boordevol series en films

vrijdag 21 augustus 2009

VIJFtv is dit najaar de ideale plek voor alle vrouwen die willen genieten van de beste fictieseries, de mooiste films en spraakmakende 'Leefwereld'-reportages. Dinsdag 1 september is de start van het nieuwe schooljaar en van de filmmaand op VIJFtv. Die dag wil VIJFtv alle mama's verwennen en daarom kunnen ze kiezen uit twee films: 'Ghost' (met Demi Moore & Patrick Swayze) of 'When Harry Met Sally' (met Meg Ryan & Billy Christal).

D


e hele maand september staat VIJFtv garant voor de beste films met titels als 'Premonition', 'A Perfect Murder', 'The Next Best Thing', 'A Lot Like Love' en 'Legally Blonde'.

De beste fictie is op VIJFtv te vinden met gloednieuwe afleveringen van 'Private Practice' en 'The L-Word', dat aan zijn zesde en laatste seizoen begint. 'Grey's Anatomy' is dit najaar meer dan ooit aanwezig want McDreamy zal elke weekdag te zien zijn. In combinatie met het wereldberoemde 'E.R.' zorgt VIJFtv dit najaar voor heel wat knappe dokters op het scherm.

Ook in 2009 blijft VIJFtv verder groeien. De zender scoorde met een sterke mix van films, series & opvallende lokale producties zoals 'Komen Eten'. Ook de vooravond met 'Gilmore Girls' & 'E.R.' ging mee op dit groei-élan. De zender groeide elke maand tov 2008, & kende haar beste voorjaar ooit. Daardoor laat de zender nu al een gemiddeld marktaandeel van 7% op vrouwen 20-49 noteren.

Daarnaast blijft VIJFtv de zender met een hart én een engagement. In het nieuwe reportagemagazine 'Leefwereld In Beweging' treden vijf bekende Vlaamse vrouwen een week lang in de voetsporen van vrouwen in Burundi, Oeganda, Ecuador en Vietnam. Ze spreken met hen over de dagelijkse realiteit en de impact van de ontwikkelingshulp op hun leven. 

Vaste afspraken

Na het succes van de 'I Love Woensdagfilms' maakt VIJFtv dit najaar ook een aantal nieuwe vaste afspraken met de kijker. 

Maandag: 'Waargebeurd Op Maandag'

Op maandag werpt VIJFtv een blik op de wereld met 'Waargebeurd op maandag': aangrijpende waargebeurde dramafilms als 'Girl Positive' & 'Seventeen and Missing' in combinatie met echte mensen met echte verhalen in 'Leefwereld in beweging'.

Woensdag: 'I Love Woensdagfilms'

De 'I Love Woensdagfilms' zijn al een paar jaar een vaste afspraak op VIJFtv. De geslaagde combinatie met Gordon Ramsay op woensdag blijft ook in de toekomst verzekerd. 'Premonition' (met Sandra Bullock), 'Love Wrecked' (met Amanda Bynes) en 'Catch and Release' (met Jennifer Garner) zijn maar enkele van de topfilms die dit najaar op woensdag zullen te zien zijn. 

Donderdag: 'Private Practice – avond'

Niet te missen is de donderdagavond, 'Private Practice' avond. De zonnige en sexy dokterserie 'Private Practice' keert dit najaar terug op donderdag met gloednieuwe, dubbele afleveringen. VIJFtv zorgt daarmee voor een unieke positionering van vrouwenseries en is ook een van de weinige zenders die de kijker wekelijks verwent met dubbele afleveringen.

Amy Brenneman ('Judging Amy'), Paul Adelstein ('Prison Break'), Tim Daly ('Wings', 'The Nine'), Chris Lowell ('Veronica Mars') en Merrin Dungey ('Alias', 'Summerland') zijn weer van de partij en Grant Show ('Melrose Place', 'Swingers') heeft ook een gastrol als broer van Kate Walsh. Elke aflevering moeten de dokters ten dienste staan van de meest uiteenlopende patiënten, terwijl ze zelf hun persoonlijke leven niet altijd gescheiden kunnen houden van hun werk. 

Vrijdag: 'De VIJFtv-klassieker'

Vrijdag wordt de VIJFtv-kijker getrakteerd op de 'VIJFtv-klassieker' met ultieme romantische filmklassiekers als 'Pretty Woman' en 'Four Weddings and a Funeral'.

Zaterdag en Zondag: Films

Tijdens het weekend zendt VIJFtv de beste familiefilms uit op zaterdag en een gevarieerd filmaanbod op zondag.


DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:20
  Journaallus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 00:00
  Canvaslus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 07:50
  De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
  08:05
  Trefbal Royale
 • 07:40
  Hallo K3
  08:25
  De buurtpolitie - Extra
 • 07:10
  Don't Tell the Bride
 • 01:20
  Onderbreking
  11:55
  The Kids Are Alright
 • 02:00
  Geen Uitzending
  11:30
  Le Petit Baigneur
 • 07:45
  De buurtpolitie - Extra
  08:00
  De Buurtpolitie - De Tunnel
 • 06:00
  Joe
  10:30
  Zenderonderbreking
 • 07:40
  Feest van eigen bodem
  08:10
  Beach Barbecue
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:50
  FBI: Most Wanted
 • 06:00
  NRJ Night
  10:00
  LOOP Play6
 • 05:00
  Zenderonderbreking
  08:05
  In het spoor van de dader
 • 07:45
  Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
  08:00
  Toasted!
 • 19:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 06:00
  Nog even soezen
  08:00
  Goeiemorgen weekend
 • 07:53
  Je zwembad verwarmen
  07:57
  Tooldokter
 • 07:30
  De Koepelzaal
  08:00
  Het Gesprek - Hilde Crevits
 • 07:00
  Midmid
  08:35
  Mauve.
 • 07:50
  Death in Paradise
  08:45
  Agatha Raisin
 • 07:45
  Last Man Standing
  08:05
  American Pickers
 • 07:02
  Youp
  08:05
  Dionne dichtbij
 • 07:26
  Zin in morgen
  07:59
  Petrus in het land
 • 07:45
  Apennoten
  07:58
  Sien van Sellingen