Music Choice gaat interactief

donderdag 16 oktober 2008

Telenet-kijkers met een Music Choice-abonnement zullen vanaf nu nog meer plezier beleven aan hun muziekzenders. Een nieuwe interactieve toepassing geeft de kijker immers een overzicht van het aanbod van de 42 Music Choice-kanalen.

W


ie tijdens het beluisteren van een Music Choice-zender op de rode knop duwt, krijgt een mooi overzicht van het aanbod van die zender te zien. De kijker komt zo te weten welke liedjes nu en straks gedraaid worden. Bovendien geeft de toepassing ook aan welke liedjes op de andere zenders te beluisteren zijn, waarbij de kijker steeds makkelijk kan overschakelen.

De toepassing werd ontwikkeld door Zappware, een bedrijf dat eerder al verschillende andere interactieve programma's ontwierp.

Bron: Broadband TV News

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers