Music Choice gaat interactief

donderdag 16 oktober 2008

Telenet-kijkers met een Music Choice-abonnement zullen vanaf nu nog meer plezier beleven aan hun muziekzenders. Een nieuwe interactieve toepassing geeft de kijker immers een overzicht van het aanbod van de 42 Music Choice-kanalen.

W


ie tijdens het beluisteren van een Music Choice-zender op de rode knop duwt, krijgt een mooi overzicht van het aanbod van die zender te zien. De kijker komt zo te weten welke liedjes nu en straks gedraaid worden. Bovendien geeft de toepassing ook aan welke liedjes op de andere zenders te beluisteren zijn, waarbij de kijker steeds makkelijk kan overschakelen.

De toepassing werd ontwikkeld door Zappware, een bedrijf dat eerder al verschillende andere interactieve programma's ontwierp.

Bron: Broadband TV News

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers