Music Choice gaat interactief

donderdag 16 oktober 2008

Telenet-kijkers met een Music Choice-abonnement zullen vanaf nu nog meer plezier beleven aan hun muziekzenders. Een nieuwe interactieve toepassing geeft de kijker immers een overzicht van het aanbod van de 42 Music Choice-kanalen.

W


ie tijdens het beluisteren van een Music Choice-zender op de rode knop duwt, krijgt een mooi overzicht van het aanbod van die zender te zien. De kijker komt zo te weten welke liedjes nu en straks gedraaid worden. Bovendien geeft de toepassing ook aan welke liedjes op de andere zenders te beluisteren zijn, waarbij de kijker steeds makkelijk kan overschakelen.

De toepassing werd ontwikkeld door Zappware, een bedrijf dat eerder al verschillende andere interactieve programma's ontwierp.

Bron: Broadband TV News

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers