Music Choice gaat interactief

donderdag 16 oktober 2008

Telenet-kijkers met een Music Choice-abonnement zullen vanaf nu nog meer plezier beleven aan hun muziekzenders. Een nieuwe interactieve toepassing geeft de kijker immers een overzicht van het aanbod van de 42 Music Choice-kanalen.

W


ie tijdens het beluisteren van een Music Choice-zender op de rode knop duwt, krijgt een mooi overzicht van het aanbod van die zender te zien. De kijker komt zo te weten welke liedjes nu en straks gedraaid worden. Bovendien geeft de toepassing ook aan welke liedjes op de andere zenders te beluisteren zijn, waarbij de kijker steeds makkelijk kan overschakelen.

De toepassing werd ontwikkeld door Zappware, een bedrijf dat eerder al verschillende andere interactieve programma's ontwierp.

Bron: Broadband TV News

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers