Mentalist voorspelt winnaar van 'Het Zesde Zintuig'

donderdag 12 november 2009

Het zal even slikken geweest zijn voor de makers van het vtm-programma 'Het Zesde Zintuig'. Woensdag werd op de Antwerpse Boekenbeurs een kistje geopend waarin mentalist en cabaretier Gili op 10 oktober een papiertje had gestopt met daarop de naam van de, volgens hem, vermoedelijke winnaar van de talentenjacht voor paranormaal begaafde Vlamingen. En de voorspelling bleek te kloppen.

Cabaretier en mentalist Gili, in het echte leven Lieven Gheysen, opende woensdag in het bijzijn van scepticus Patrick De Witte  het kistje waarin hij op 10 oktober een papiertje had gestopt met daarop de naam van wie volgens hem de winnaar ging worden van 'Het Zesde Zintuig' op vtm. Bleek dat hij de naam van de winnares, Sylvia De Laet, op het papiertje had geschreven. Maar daar bleef het niet bij. Gili voorspelde ook de volledige top vier van de zoektocht naar paranormaal talent.


Het was Gili niet om de voorspelling op zich te doen. Hij wilde vooral zijn ongenoegen uitdrukken over een dergelijk soort programma's. 'Dit programma is gebakken lucht', aldus Gili in Het Nieuwsblad. Hij zegt de uitslag van het programma te hebben voorspeld met dezelfde methode dan welke de deelnemers gebruikten in 'Het Zesde Zintuig'. 'Door met mijn vijf zintuigen de illusie van een zesde zintuig te creëren.'

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers