Mathias en Staf aan de slag in Nederland

vrijdag 21 februari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Binnenkort maakt Nederland kennis met de broertjes Coppens. Mathias en Staf gaan een Nederlandse versie maken van het populaire VTM-programma 'Code van Coppens'.

In 'Code van Coppens' sluiten Mathias en Staf bekende duo's op in een wetenschappelijke 'escape room'. De experimenten die zij tegenkomen worden nadien in de studio uitgelegd door een expert. Het eerste seizoen werd afgelopen najaar druk bekeken op VTM.

En dat is ook mediatycoon John de Mol, de bedenker van o.a. 'Big Brother' en 'The Voice' niet ontgaan. Zijn bedrijf, Talpa, heeft de rechten gekocht van 'Code van Coppens'. Maar daar blijft het niet bij. De broers zijn ook gevraagd om de Nederlandse versie te presenteren.

Wanneer televisiekijkend Nederland zal kennismaken met Staf en Mathias is nog niet bekend.

Bron: HLN.be


Zo krijg je elke dag meer tv-nieuws! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Lees ook:
Staf Coppens zoekt publiek voor 'Dat Belooft Voor Later'
Koen, Valerie, Sean en Laura doen van 'prison break' in 'Code van Coppens'
Wie kraakt 'De Code van Coppens'?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers