'Make Belgium Great Again' steekt taalgrens over

vrijdag 9 augustus 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Make Belgium Great Again' krijgt binnenkort een versie in WalloniŽ, zo schrijft Het Nieuwsblad. De commerciŽle zender RTL-TVI werkt aan een eigen versie van het gesmaakte VTM-programma.

RTL-TVI werkt aan een Waalse versie van 'Make Belgium Great Again'. De zender voorziet een reeks van zes tot acht afleveringen. Na Vlaanderen is het dus ook binnenkort in Wallonië de bedoeling om 'België een beetje beter te maken'.


Maar het concept van het VTM-programma blijft niet alleen binnen de landsgrenzen. Donderdag maakte de Nederlandse omroep BNNVARA bekend dat het vanaf 20 augustus wekelijks 'Make Holland Great Again' gaat uitzenden. De Francès Lefebure van dienst is daar een zekere Sahil Amar Aïssa. Je kan de reeks wekelijks volgen om 20.25 uur op NPO 3.

LEES OOK: Nieuw BNNVARA-programma 'Make Holland Great Again' zet Nederland op zijn kop

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht


Lees ook:
Nieuw BNNVARA-programma 'Make Holland Great Again' zet Nederland op zijn kop

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers