'Make Belgium Great Again' steekt taalgrens over

vrijdag 9 augustus 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Make Belgium Great Again' krijgt binnenkort een versie in WalloniŽ, zo schrijft Het Nieuwsblad. De commerciŽle zender RTL-TVI werkt aan een eigen versie van het gesmaakte VTM-programma.

RTL-TVI werkt aan een Waalse versie van 'Make Belgium Great Again'. De zender voorziet een reeks van zes tot acht afleveringen. Na Vlaanderen is het dus ook binnenkort in Wallonië de bedoeling om 'België een beetje beter te maken'.


Maar het concept van het VTM-programma blijft niet alleen binnen de landsgrenzen. Donderdag maakte de Nederlandse omroep BNNVARA bekend dat het vanaf 20 augustus wekelijks 'Make Holland Great Again' gaat uitzenden. De Francès Lefebure van dienst is daar een zekere Sahil Amar Aïssa. Je kan de reeks wekelijks volgen om 20.25 uur op NPO 3.

LEES OOK: Nieuw BNNVARA-programma 'Make Holland Great Again' zet Nederland op zijn kop

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht


Lees ook:
Nieuw BNNVARA-programma 'Make Holland Great Again' zet Nederland op zijn kop

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in VenetiŽ, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben beÔnvloed. In AlbaniŽ wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en AziŽ. In CappadociŽ verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op Eťn.

Dossiers