'Make Belgium Great Again' steekt taalgrens over

vrijdag 9 augustus 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Make Belgium Great Again' krijgt binnenkort een versie in WalloniŽ, zo schrijft Het Nieuwsblad. De commerciŽle zender RTL-TVI werkt aan een eigen versie van het gesmaakte VTM-programma.

RTL-TVI werkt aan een Waalse versie van 'Make Belgium Great Again'. De zender voorziet een reeks van zes tot acht afleveringen. Na Vlaanderen is het dus ook binnenkort in Wallonië de bedoeling om 'België een beetje beter te maken'.


Maar het concept van het VTM-programma blijft niet alleen binnen de landsgrenzen. Donderdag maakte de Nederlandse omroep BNNVARA bekend dat het vanaf 20 augustus wekelijks 'Make Holland Great Again' gaat uitzenden. De Francès Lefebure van dienst is daar een zekere Sahil Amar Aïssa. Je kan de reeks wekelijks volgen om 20.25 uur op NPO 3.

LEES OOK: Nieuw BNNVARA-programma 'Make Holland Great Again' zet Nederland op zijn kop

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht


Lees ook:
Nieuw BNNVARA-programma 'Make Holland Great Again' zet Nederland op zijn kop

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faÁade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers