Legendarisch personage stapt uit 'Grey's Anatomy'

zondag 12 januari 2020
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

Justin Chambers, die al vijftien jaar dokter Alex Karev speelt in de populaire ziekenhuisserie 'Grey's Anatomy', verlaat de reeks. Dat lezen we in Het Nieuwsblad.

In het huidige, zestiende seizoen is Chambers niet meer te zien. De laatste aflevering met dokter Alex Karev werd immers uitgezonden op 14 november.
'Ik word 50 en vind het tijd om mijn vleugels uit te slaan', laat Justin Chambers weten aan Deadline. 'Er bestaat geen perfect moment om afscheid te nemen van een serie en personage die zoveel voor me betekend hebben', gaat hij verder. 'Maar ik wil nieuwe uitdagingen zoeken. Ik word 50 jaar oud en mijn vrouw en vijf kinderen steunen me. Ik vind het dus het juiste moment om te stoppen met 'Grey's Anatomy'. Ik wil iedereen bedanken voor de voorbije vijftien jaar. Het was buitengewoon', besluit Chambers.

Bron: Het Nieuwsblad


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers