Klaus Van Isacker stopt al als hoofdredacteur VTM NIEUWS

woensdag 15 januari 2020

Een half jaar na zijn aanstelling is Klaus Van Isacker alweer hoofdredacteur af bij VTM NIEUWS. Dat meldt Belga. Hij gaat samen met An Meskens de magazines van DPG Media, het moederbedrijf van VTM, leiden. Ook die vallen onder de paraplu van News City.

Klaus Van Isacker werd in juni naar VTM NIEUWS gehaald. Hij werkte toen al voor de magazines van DPG Media. VTM NIEUWS had er een turbulent jaar opzitten en had dringend stabiliteit nodig. De directie van DPG Media zag in hem de geschikte persoon om daarvoor te zorgen.


Maar nu keert Van Isacker dus alweer terug naar de magazines van DPG Media. Samen met An Meskens zal hij de integratie van de Sanoma-magazines in het bedrijf in goede banen leiden. En daarnaast zl hij de redacties van alle bladen aansturen.

De adjunct-directeur van News City, ex-hoofdredacteur van VTM NIEUWS Nicholas Lataire, neemt voorlopig de taken van Klaus Van Isacker over.

Bron: Belga/Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Carmen en Xavier zijn zondag vijfentwintig jaar getrouwd. Carmen verwacht dan ook iets heel speciaals. Xavier is dat echter vergeten en is te veel in paniek om nog iets te verzinnen. Carmen denkt echter dat Xavier komedie speelt en bereidt zich dan ook voor op de verrassing van haar leven. Boma wordt ereburger, maar dit mag nog niet geweten zijn. Hij verneemt van Bieke dat de ereburger een ballonvlucht aangeboden krijgt. Het probleem is dat hij ongelooflijk veel last van hoogtevrees heeft. Boma wil zich echter niet laten kennen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers