Kürt Rogiers licht tipje van de sluier op van nieuw 'Familie'-seizoen

maandag 19 augustus 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

Kürt Rogiers speelde als Lars De Wulf in 'Familie' een hoofdrol in de seizoensfinale van de VTM-soap. En het stof rond zijn personage gaat ook in het nieuwe seizoen nog niet meteen liggen. Dat verklapte hij ons op de najaarspresentatie van VTM.

De eerste aflevering belooft nog spannender te worden dan de seizoensfinale al was. Dat zegt Kürt Rogiers. Heel veel vragen zullen in de eerste aflevering van het 29ste seizoen al voor een groot stuk beantwoord worden. In de eerste vijf minuten van het nieuwe seizoen zullen de fans al op hun wenken bediend worden en is de spanning al direct te snijden. Er staat namelijk al heel wat te gebeuren.


De gebeurtenissen op de kliffen in Frankrijk zinderen nog even na. Maar de 'Familie'-fans weten ook dat Lars ja heeft gezegd op het huwelijksaanzoek van Véronique (Sandrine André). Maar komt het wel zover? Uiteraard laat Kürt Rogiers het antwoord nog in het midden. Al zal het huwelijk er niet zonder slag of stoot komen. De verloving is sowieso een feit. Maar doordat Marie van de klif valt en Mathias (Peter Bulckaen), Lars en Véronique daarvan getuige zijn, worden de kaarten grondig door elkaar geschud. Véronique ziet in Mathias de redder van Lars door Marie van de klif te duwen. Maar Lars zelf vindt dat Mathias eigenlijk de moord op Marie op zijn geweten heeft. Er ontstaan dus verschillende kampen. De drie beloven elkaar op de klif alvast plechtig om geen politie te bellen en laten de val van Marie op een zelfmoord lijken. Ze verlaten Frankrijk met een dubbel gevoel.

LEES OOK: Wat komt er op ons af in het nieuwe seizoen van 'Familie'?

En dat is nog niet alles. Want hoe moet het verder met Mieke (Caroline Maes) en Niko (Jo Hens)? En met Emma (Bab Buelens) en Guido (Vincent Banic)? Om over Stefanie (Jasmijn Van Hoof) nog maar te zwijgen. Heel wat verhaallijnen lopen vanaf de eerste aflevering op 26 augustus weer verder. En het ene verhaal loopt al beter af dan het andere.

Sowieso lopen een aantal verhaallijnen nog een stuk door, want ook dit jaar is er in de winter weer een mid season finale. En ook daar wordt weer heel wat suspense in voorzien.

Stof genoeg dus voor de fans om alvast reikhalzend uit te kijken naar de eerste nieuwe aflevering op maandag 26 augustus om 20.00 uur op VTM.


Lees ook:
Wat komt er op ons af in het nieuwe seizoen van 'Familie'?

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers