Hippe succesreeks 'Entourage' is terug bij 2BE

woensdag 19 augustus 2009

Sex, drugs en rock & roll. Exclusieve feestjes. Paparrazi. Drank. Geld. Bloedmooie vrouwen. Ieder heeft zo zijn eigen idee over Hollywood. Maar hoe zou het er echt aan toe gaan 'behind the scenes'? 'Entourage' durft het als enige serie aan om een kijkje te nemen achter de schermen van deze immense mediamolen. Dit lukt meer dan ooit in dit derde seizoen, waar Vince Chase (gespeeld door Adrian Grenier) pas écht doorbreekt in Hollywood dankzij zijn hoofdrol in de kaskraker 'Aquaman'.

V


ince's trouwe vriendenkring mag van geluk spreken, want Vince deelt zijn succes maar al te graag met hen. Tegelijkertijd brengt deze weelderige omgeving hen ook onzekerheden: kunnen ze wel voor altijd teren op Vince's succes?

Drama (Kevin Dillon) blijft de mediageile grote broer die alles uit de kast wil halen om een eigen acteercarrière uit te bouwen, maar uit de schaduw geraken van zijn jongere broer blijkt moeilijker dan gedacht. Dat Dillon deze rol neerzet met glans bewijzen de meerdere Emmy-nominaties op zijn naam. Eric (Kevin Connolly) blijft de trouwe en nuchtere jeugdvriend uit Queens die Vince steeds terug met zijn voeten op de grond brengt. Maar blijft Eric 'braaf' als hij met twee vrouwen tegelijkertijd in bed belandt? Of als hij in aanvaring komt met de stalker van een vriendin?

Vince's andere jeugdvriend Turtle (Jerry Ferrera) tracht door te breken als muziekagent van een opkomend hiphoptalent, maar gebrek aan ervaring kan hem wel eens zuur opbreken. Maar hij heeft nog altijd zijn zoektocht naar mooie vrouwen om hem af te leiden.

Ari (Jeremy Piven) is nog steeds de geniepige en hyperactieve manager van Vince, die hem allerlei filmopdrachten belooft. Maar zoals het een sluwe agent beaamt, is het vaak niet meer dan gebakken lucht dat hij verkoopt. In dit seizoen kan dit hem wel eens heel duur te komen staan. Dat Piven een voortreffelijke vertolking neerzet, blijkt uit de drie Emmy's en drie Golden Globes die hij reeds ontvangen heeft voor deze rol. Het zijn vooral de hilarische dialogen met zijn trouwe homofiele assistent Lloyd (Rex Lee) die de serie een sneer scherpe humor meegeven.

Producer Mark Wahlberg kende reeds grote successen met zijn gedurfde filmscenario's in 'Planet of the Apes' of ook 'The Italian Job'. Ook zijn debuut als serieproducer met 'Entourage' gaat niet onopgemerkt voorbij: sinds de start in 2004 ontving de serie meerdere nominaties voor de Emmy Awards en de Golden Globes en had ze in 2006 een BAFTA Award op zak als de beste internationale serie. Voor 2009 wordt de serie alweer gelauwerd, aangezien 'Entourage' opnieuw nominaties heeft verworven voor een Emmy en een Golden Globe.

Naast de vaste cast, zijn er allerlei celebs die met graagte hun opwachting maken in dit seizoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Seth Green ('Rat Race', 'The Italian Job') als de gluiperige stalker van Sloane, de vriendin van Eric? Of Edward Burns ('The Holiday', '27 Dresses') als de perfectionistische producer die het in zijn hoofd haalt om alles te veranderen op het laatste moment, net als Drama er eindelijk in geslaagd is een rol in de wacht te slepen? Of ook Malin Akerman ('The Heartbreak Kid', '27 Dresses') als 'de blonde babe' die Erics hart sneller doet slaan tijdens een triootje? Of Will Sasso (gekend van gastrollen in o.a. 'CSI', 'The X Files', 'Family Guy') als de homoseksuele producer die enkel papieren van Ari wil tekenen na een intiem afspraakje met Lloyd? Net deze gastoptredens maken de band met de realiteit zo flinterdun.

'Entopurage', vanaf 23 augustus elke zondagavond late night bij 2BE.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:45
  Villa Politica Extra
  02:15
  Journaallus
 • 00:25
  Canvaslus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 23:25
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:05
  Private Practice
  02:05
  Geen Uitzending
 • 00:50
  Embarrassing Bodies
  01:45
  Geen uitzending
 • 01:20
  Onderbreking
  11:10
  Sturm der Liebe
 • 01:10
  Snowfall
  02:05
  My Wife and Kids
 • 20:25
  TV krant VTMKIDS
  05:50
  Thomas de Trein
 • 00:45
  Zenderonderbreking
  06:00
  Joe
 • 00:50
  Huizenjagers
  01:45
  Geen uitzending
 • 01:00
  Geen uitzending
  06:10
  Splitting up together
 • 01:00
  Blindspot
  01:45
  Stolen
 • 01:05
  Zenderonderbreking
  07:15
  Spoorloos Nederland
 • 01:15
  DIY (do it yourself)
  01:45
  A la carte
 • 20:35
  Herhalingslus
  09:00
  Z-Extra Debat Zorgnet Icuro "Ziekenhuisfinanciering"
 • 00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  De Vlaamse Top Toen
 • 01:38
  Tooldokter
  02:03
  Mijn tuin
 • 01:00
  Studio Vlaams Parlement
  18:00
  De Koepelzaal
 • 01:15
  Europa League: Lille - Ajax
  03:00
  Europa League: Olympiakos - Arsenal
 • 01:30
  Broadchurch
  02:20
  Peaky Blinders
 • 01:30
  Last Man Standing
  01:50
  Storage Hunters
 • 01:25
  EenVandaag
  01:50
  NOS Journaal
 • 00:55
  Op zoek naar de Israëlische keuken
  01:45
  De Nachtzoen
 • 01:20
  NOS Jeugdjournaal
  01:48
  TekstTV