Hippe succesreeks 'Entourage' is terug bij 2BE

woensdag 19 augustus 2009

Sex, drugs en rock & roll. Exclusieve feestjes. Paparrazi. Drank. Geld. Bloedmooie vrouwen. Ieder heeft zo zijn eigen idee over Hollywood. Maar hoe zou het er echt aan toe gaan 'behind the scenes'? 'Entourage' durft het als enige serie aan om een kijkje te nemen achter de schermen van deze immense mediamolen. Dit lukt meer dan ooit in dit derde seizoen, waar Vince Chase (gespeeld door Adrian Grenier) pas écht doorbreekt in Hollywood dankzij zijn hoofdrol in de kaskraker 'Aquaman'.

V


ince's trouwe vriendenkring mag van geluk spreken, want Vince deelt zijn succes maar al te graag met hen. Tegelijkertijd brengt deze weelderige omgeving hen ook onzekerheden: kunnen ze wel voor altijd teren op Vince's succes?

Drama (Kevin Dillon) blijft de mediageile grote broer die alles uit de kast wil halen om een eigen acteercarrière uit te bouwen, maar uit de schaduw geraken van zijn jongere broer blijkt moeilijker dan gedacht. Dat Dillon deze rol neerzet met glans bewijzen de meerdere Emmy-nominaties op zijn naam. Eric (Kevin Connolly) blijft de trouwe en nuchtere jeugdvriend uit Queens die Vince steeds terug met zijn voeten op de grond brengt. Maar blijft Eric 'braaf' als hij met twee vrouwen tegelijkertijd in bed belandt? Of als hij in aanvaring komt met de stalker van een vriendin?

Vince's andere jeugdvriend Turtle (Jerry Ferrera) tracht door te breken als muziekagent van een opkomend hiphoptalent, maar gebrek aan ervaring kan hem wel eens zuur opbreken. Maar hij heeft nog altijd zijn zoektocht naar mooie vrouwen om hem af te leiden.

Ari (Jeremy Piven) is nog steeds de geniepige en hyperactieve manager van Vince, die hem allerlei filmopdrachten belooft. Maar zoals het een sluwe agent beaamt, is het vaak niet meer dan gebakken lucht dat hij verkoopt. In dit seizoen kan dit hem wel eens heel duur te komen staan. Dat Piven een voortreffelijke vertolking neerzet, blijkt uit de drie Emmy's en drie Golden Globes die hij reeds ontvangen heeft voor deze rol. Het zijn vooral de hilarische dialogen met zijn trouwe homofiele assistent Lloyd (Rex Lee) die de serie een sneer scherpe humor meegeven.

Producer Mark Wahlberg kende reeds grote successen met zijn gedurfde filmscenario's in 'Planet of the Apes' of ook 'The Italian Job'. Ook zijn debuut als serieproducer met 'Entourage' gaat niet onopgemerkt voorbij: sinds de start in 2004 ontving de serie meerdere nominaties voor de Emmy Awards en de Golden Globes en had ze in 2006 een BAFTA Award op zak als de beste internationale serie. Voor 2009 wordt de serie alweer gelauwerd, aangezien 'Entourage' opnieuw nominaties heeft verworven voor een Emmy en een Golden Globe.

Naast de vaste cast, zijn er allerlei celebs die met graagte hun opwachting maken in dit seizoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Seth Green ('Rat Race', 'The Italian Job') als de gluiperige stalker van Sloane, de vriendin van Eric? Of Edward Burns ('The Holiday', '27 Dresses') als de perfectionistische producer die het in zijn hoofd haalt om alles te veranderen op het laatste moment, net als Drama er eindelijk in geslaagd is een rol in de wacht te slepen? Of ook Malin Akerman ('The Heartbreak Kid', '27 Dresses') als 'de blonde babe' die Erics hart sneller doet slaan tijdens een triootje? Of Will Sasso (gekend van gastrollen in o.a. 'CSI', 'The X Files', 'Family Guy') als de homoseksuele producer die enkel papieren van Ari wil tekenen na een intiem afspraakje met Lloyd? Net deze gastoptredens maken de band met de realiteit zo flinterdun.

'Entopurage', vanaf 23 augustus elke zondagavond late night bij 2BE.


DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stephanie Planckaert (VTM)

Het nieuwe schooljaar gaat van start en bij de familie Luki brengen ze hun zevende kind naar school. De familie Leys staat voor een dilemma tijdens het winkelen: wordt het schoolgerief of toch speelgoed? Voor de familie Naudts, met hun acht dochters, brengt het nieuwe schooljaar eveneens extra kosten met zich mee. Stephanie bezoekt ook Kevin en Nena, die helaas minder goed nieuws hebben ontvangen over hun baby Yarne.

'Families XXL', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:55
    Journaallus
    09:00
    Lentebeelden
  • 23:25
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 01:40
    Geen uitzending
    06:05
    Kabouter Plop
  • 01:40
    Geen uitzending
    07:15
    Project Runway
  • 01:00
    Geen uitzending
    11:40
    The Bold Type
  • 01:00
    Geen uitzending
    15:10
    All New Traffic Cops
  • 02:30
    JAG
    02:30
    Baywatch
  • 00:45
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 00:35
    Geen uitzending
    02:25
    Sports Late Night
  • 01:50
    Geen uitzending
    07:30
    CSI: Miami
  • 02:40
    Geen uitzending
    02:40
    Kitchen Commando
  • 01:10
    Geen uitzending
    06:20
    The Block NZ
  • 01:25
    Geen uitzending
    08:20
    Hailey Dean Mystery: 2+2=4 Murders
  • 00:25
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 02:48
    Publireportage
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 02:40
    De Garde van Gert
    02:35
    Sarah's Sweet Table
  • 02:30
    Tennis: Rolex Monte-Carlo Masters 2024
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 02:35
    Vienna Blood
    02:45
    Midsomer Murders
  • 02:49
    NOS Journaal
    01:44
    Mindfck
  • 02:03
    Nieuwsuur
    08:04
    Petrus in het land
  • 01:50
    3voor12 presenteert..
    02:10
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal