Het najaar van Vitaya: de blikvangers van de herfst

donderdag 20 augustus 2009

Vitaya is klaar voor een boeiend najaar met heel wat nieuwe programma's. Zo kan je bijvoorbeeld voortaan elke donderdagavond bij Vitaya terecht voor een romantische, grappige, spannende of meeslepende film. Laat je ontroeren of vervoeren door films als 'P.S.', 'She Drives Me Crazy' of 'Scorched'.' Maar er is nog meer. Een overzicht!

<


STRONG>Films bij Vitaya
Op 3/9 is er 'P.S.' met Paul Rudd en Topher Grace, het romantische relaas van een 38-jarige gescheiden vrouw die de liefde herontdekt met een jonge student. Op 10/09 is er 'The Astronaut Farmer' dat het verhaal vertelt van Charles Farmer (Billy Bob Thornton) van wie het al van kindsbeen af zijn grote droom was om astronaut te worden. Een familietragedie verplicht hem echter om de opleiding te stoppen om zo de familieboerderij te redden...

Donderdag 17/09 brengt Vitaya de film 'Death At A Funeral', over de hereniging van een verscheurde familie bij een begrafenis. Veel onderdrukte herinneringen komen naar boven en dit zorgt voor heel wat spanning...

'De Restaurantrace'
New York City is de hardste stad om een restaurant te openen, elke dag ijveren er immers 26.000 restaurants om gasten en dit voelen de teams ook. Elke week strijden de twee teams tegen elkaar, in het verliezende restaurant beslist Marco dan welk duo zijn schorten aan de haak mag hangen.

In 'De Restaurantrace' wordt al vanaf de eerste aflevering duidelijk dat het een bikkelharde wedstrijd wordt. De duo's worden tot het uiterste gedreven om topchef Marco Pierre White te imponeren. Het is tenslotte hij die beslist wiens hoofd elke week op het figuurlijke kapblok komt te liggen.

'The Strip'
De Australische Gold Coast is een aaneenschakeling van brede gouden stranden met een idyllische zee en een indrukwekkende skyline. Iedereen wil een stukje van dit paradijs, ook de criminelen...

In de Australische misdaadreeks krijgen we de duistere kant van dit anders zo zonnige paradijs te zien. Het misdaadbestrijdingsteam Main Beach CIB strijdt elke dag weer tegen de Russische maffia, Libanese gangsters en andere obscure types die de idyllische badplaats 's nachts overnemen.

Rechercheur Jack Cross is een ongeduldige en temperamentvolle misdaadbestrijder die na een turbulent huwelijk aan de Goudkust een nieuwe start hoopt te maken. Zijn naaste collega is de zelfverzekerde Frances Tully die, als dochter van een lokale bookmaker, de kust door en door kent.

Jack en Frances vormen een vurig duo dat als dag en nacht verschilt, maar steeds tot het uiterste gaat om de vaak raadselachtige misdaden langs 'The Strip' op te lossen...

'Mystery Woman'
In navolging van 'Waking The Dead' en 'The Commander', brengt Vitaya je opnieuw elke vrijdagavond misdaadverhalen met de Amerikaanse filmserie 'Mystery Woman'.

Samantha Kinsey (actrice Kellie Martin) groeide op met de misdaadverhalen uit de winkel van haar oom Bob. Samantha kent alle misdaadboeken op haar duimpje en is dan ook door het dolle heen wanneer ze de boekenwinkel van haar oom erft.

Wanneer de werkelijkheid griezelig veel begint te lijken op de verhalen die ze heeft verslonden, is zij, na al het lezen over fictionele misdaden, de geschikte persoon om deze delicten op te lossen. We zien tien weken lang hoe Samantha in haar eigen 'whodunnit' terecht komt, elke aflevering toont immers een nieuwe misdaad en het is aan Samantha om die op te lossen.

In de eerste aflevering nodigt Samantha drie bestseller-auteurs uit voor een signeersessie. Als één van hen wordt neergeschoten, moet Samantha op onderzoek uitgaan...

Het najaar van Vitaya, vanaf maandag 31 augustus.


DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

In Sint-Andries Brugge gaat Axel meeleven met mensen die lijden aan jongdementie. Hij bevindt zich te midden van leeftijdsgenoten en ziet hoe meedogenloos de ziekte hen verandert. Het wordt een hartverscheurend, maar tegelijkertijd ook hartverwarmend en uiterst persoonlijk verhaal voor Axel, aangezien ook zijn eigen moeder aan dementie lijdt.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:25
    Sporza: volleybal
    06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  • 23:10
    Mjólk
    07:30
    Ketnet Junior
  • 20:50
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 22:55
    Chicago P.D.
    05:25
    Geen uitzending
  • 23:10
    vier-nul
    03:20
    Geen uitzending
  • 23:15
    Emergence
    08:40
    Geen uitzending
  • 22:15
    She Good Fighter
    08:45
    Geen uitzending
  • 23:35
    Married ... With Children
    16:40
    Baywatch
  • 23:35
    Keeping Up Appearances
    02:00
    Geen uitzending
  • 23:10
    Nonkels
    04:50
    Geen uitzending
  • 23:15
    Friends
    02:15
    Neighbours: A New Chapter
  • 22:55
    Kitchen Commando
    02:25
    Sydney Harbour Force
  • 22:40
    The Real Housewives of Beverly Hills
    02:00
    Geen uitzending
  • 23:35
    FBI
    05:00
    Geen uitzending
  • 20:55
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 23:22
    Hallo Roger
    06:00
    Lovely Day
  • 23:35
    Sarah's Sweet Table
  • 23:20
    Belga Sport
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 22:55
    Grantchester
    02:20
    DCI Banks
  • 23:24
    NOS Journaal Laat
    02:17
    NOS Journaal
  • 23:06
    In de ban van Goed en Fout
    07:00
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 22:56
    Louis Theroux
    02:16
    Sophie & Jeroen