Het najaar van Vitaya: de blikvangers van de herfst

donderdag 20 augustus 2009

Vitaya is klaar voor een boeiend najaar met heel wat nieuwe programma's. Zo kan je bijvoorbeeld voortaan elke donderdagavond bij Vitaya terecht voor een romantische, grappige, spannende of meeslepende film. Laat je ontroeren of vervoeren door films als 'P.S.', 'She Drives Me Crazy' of 'Scorched'.' Maar er is nog meer. Een overzicht!

<


STRONG>Films bij Vitaya
Op 3/9 is er 'P.S.' met Paul Rudd en Topher Grace, het romantische relaas van een 38-jarige gescheiden vrouw die de liefde herontdekt met een jonge student. Op 10/09 is er 'The Astronaut Farmer' dat het verhaal vertelt van Charles Farmer (Billy Bob Thornton) van wie het al van kindsbeen af zijn grote droom was om astronaut te worden. Een familietragedie verplicht hem echter om de opleiding te stoppen om zo de familieboerderij te redden...

Donderdag 17/09 brengt Vitaya de film 'Death At A Funeral', over de hereniging van een verscheurde familie bij een begrafenis. Veel onderdrukte herinneringen komen naar boven en dit zorgt voor heel wat spanning...

'De Restaurantrace'
New York City is de hardste stad om een restaurant te openen, elke dag ijveren er immers 26.000 restaurants om gasten en dit voelen de teams ook. Elke week strijden de twee teams tegen elkaar, in het verliezende restaurant beslist Marco dan welk duo zijn schorten aan de haak mag hangen.

In 'De Restaurantrace' wordt al vanaf de eerste aflevering duidelijk dat het een bikkelharde wedstrijd wordt. De duo's worden tot het uiterste gedreven om topchef Marco Pierre White te imponeren. Het is tenslotte hij die beslist wiens hoofd elke week op het figuurlijke kapblok komt te liggen.

'The Strip'
De Australische Gold Coast is een aaneenschakeling van brede gouden stranden met een idyllische zee en een indrukwekkende skyline. Iedereen wil een stukje van dit paradijs, ook de criminelen...

In de Australische misdaadreeks krijgen we de duistere kant van dit anders zo zonnige paradijs te zien. Het misdaadbestrijdingsteam Main Beach CIB strijdt elke dag weer tegen de Russische maffia, Libanese gangsters en andere obscure types die de idyllische badplaats 's nachts overnemen.

Rechercheur Jack Cross is een ongeduldige en temperamentvolle misdaadbestrijder die na een turbulent huwelijk aan de Goudkust een nieuwe start hoopt te maken. Zijn naaste collega is de zelfverzekerde Frances Tully die, als dochter van een lokale bookmaker, de kust door en door kent.

Jack en Frances vormen een vurig duo dat als dag en nacht verschilt, maar steeds tot het uiterste gaat om de vaak raadselachtige misdaden langs 'The Strip' op te lossen...

'Mystery Woman'
In navolging van 'Waking The Dead' en 'The Commander', brengt Vitaya je opnieuw elke vrijdagavond misdaadverhalen met de Amerikaanse filmserie 'Mystery Woman'.

Samantha Kinsey (actrice Kellie Martin) groeide op met de misdaadverhalen uit de winkel van haar oom Bob. Samantha kent alle misdaadboeken op haar duimpje en is dan ook door het dolle heen wanneer ze de boekenwinkel van haar oom erft.

Wanneer de werkelijkheid griezelig veel begint te lijken op de verhalen die ze heeft verslonden, is zij, na al het lezen over fictionele misdaden, de geschikte persoon om deze delicten op te lossen. We zien tien weken lang hoe Samantha in haar eigen 'whodunnit' terecht komt, elke aflevering toont immers een nieuwe misdaad en het is aan Samantha om die op te lossen.

In de eerste aflevering nodigt Samantha drie bestseller-auteurs uit voor een signeersessie. Als één van hen wordt neergeschoten, moet Samantha op onderzoek uitgaan...

Het najaar van Vitaya, vanaf maandag 31 augustus.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Carl Hamilton keert terug naar Stockholm na een geheim CIA-programma in de VS op het moment dat de stad geteisterd wordt door terrorisme. Kristin en Birger van de Zweedse geheime dienst SÄPO jagen op de terroristen. In Rusland wordt een man vermoord die zijn vriendin Elena nog net weet te vertellen dat ze in Zweden op zoek moet naar een man, Norling genaamd. In Stockholm krijgt Hamilton een speciale rol naast zijn functie bij de CIA. Vanaf nu is hij officieel dubbelagent.

'Hamilton', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 12:00
  De markt
  12:25
  Sporza: Strade Bianche
 • 10:00
  Ketnet Junior
  12:55
  Sporza: Strade Bianche
 • 12:00
  Nachtwacht (open audiodescriptie)
  12:25
  W817
 • 12:00
  Suits
  13:00
  VTM Nieuws 13 uur
 • 10:00
  Geen uitzending
  13:30
  UK Open Darts
 • 12:00
  Onderbreking
  14:30
  The House Bunny
 • 00:40
  Geen Uitzending
  12:45
  Little Man
 • 12:15
  Het Middelbaar
  13:05
  Beestig
 • 11:00
  Joe
  15:30
  Onderbreking
 • 12:00
  Living Biblically
  12:25
  Geen uitzending
 • 11:50
  Geen uitzending
  12:20
  The Rookie
 • 11:55
  NCIS
  00:30
  C.S.I.: Crime Scene Investigation
 • 12:05
  De smaaktoerist
  12:35
  A la carte
 • 12:15
  Alle Zaken op een Rijtje
  12:35
  Business Branding Vanderbauwhede 2019-2020
 • 12:00
  Request
  13:00
  al-1-maar-hits
 • 12:08
  Stoel verfrissen
  12:26
  Inox trappen
 • 12:00
  De Koepelzaal
  18:00
  Het Gesprek - Wouter Beke
 • 11:25
  We gaan het maken
  12:20
  Sterren NL Top 25
 • 12:15
  De Nieuwe Maan
  13:00
  NOS Journaal
 • 12:15
  Make-Up Cup
  14:00
  Op de dierenambulance met