Het najaar van MTV: veel nieuwe reality

zaterdag 22 augustus 2009

Vanaf september pakt MTV uit met een hele reeks nieuwe realityshows. Een mix van absurde waaghalzerij, vrouwelijk schoon en romantiek, maken dat zowel mannen als vrouwen zich maar al te graag onderuit zullen laten zakken om te genieten van nieuwe shows als 'Nitro Circus', 'Daddy's Girls', 'Scream Queens', 'Taking the Stage' en uiteraard het vijfde seizoen van de succesreeks 'The Hills'.

<


STRONG>'Nitro Circus': voor en mt mannen met ballen
Of het nu springen is uit een vliegtuig zonder parachute of een dubbele achterwaartse salto op een motor, niets is te gek voor freestyle motorcrossrijder Travis Pastrana en zijn atletische vrienden.

De show, die nu al gigantisch veel succes kent in de Verenigde Staten, is het resultaat van een samenwerking tussen 'Jackass'-producenten Jeff Tremaine, Johnny Knoxville en Travis Pastrana. Deze prettig gestoorde bende levert ook deze keer met 'Nitro Circus' een programma af, boordevol hilarische waaghalzerij. Biker Travis Pastrana, bergbeklimmer Jim DeChamp, de luidruchtige Andy Bell, skir/basejumper Erik Roner, motorcrossracer Jolene van Vugt en de stoere streetbiker Tommy reizen de wereld rond om de meest extreme stunts uit te halen en vergen hierbij het uiterste van hun lichaam. Hun intense en irrationele spel van 'ik kan het ng beter', gecombineerd met een sterke vriendschapsband, maken van 'Nitro Circus' een show boordvol ravage en vermaak van de bovenste plank.

'Nitro Circus': vanaf 6 september elke zondag om 20.00 uur op MTV.

'Daddy's Girls': kleine meisjes worden groot
Vanessa en Angela, dochters van Reverend Run en bekend van de MTV-reeks 'Run's House', kiezen in deze nieuwe serie voor de zelfstandigheid en beginnen een nieuw leven in Los Angeles.

Samen met hun vriendinnen Jessica en Alycia leren de jonge dames op eigen benen te staan en moeten ze, tussen het daten en dromen door, opeens zelf beslissingen gaan nemen. De meiden leren al snel dat hun vader niet alles hoeft te weten van wat er zich afspeelt in LA. Al blijven ze ondanks alles toch altijd 'Daddy's Girls'.

'Daddy's Girls': vanaf 12 september elke zaterdag om 20.50 uur op MTV.

'Taking the Stage': Fame anno 2009
Wat zou jij doen om jouw droom in vervulling te laten gaan? Voor de jonge sterren in MTV's nieuwe reality reeks 'Taking the Stage' is het antwoord: alles!

In het hart van Cincinnati staat de prestigieuze School for Creative and Performing Arts. De school heeft een roemrijke geschiedenis en bracht talenten voort als Sarah Jessica Parker en Carmen Electra. Deze school vol talenten is anders dan elke gewone middelbare school en er toegelaten worden is geen makkelijke zaak. Moeilijke audities en een loodzwaar studieprogramma maken dat alleen de allerbesten hun opleiding aan de SCPA tot een goed eind weten te brengen.

Terwijl deze opkomende sterren hun droom proberen na te jagen, volgen de camera's al hun ups en downs tot aan het grote moment waarvoor ze zo hard getraind hebben. Fame was hot in de jaren '80. MTV's 'Taking the Stage' toont je de beloftes voor de toekomst!

'Taking the Stage': vanaf 12 september elke zaterdag om 21.20 uur op MTV.

'Scream Queens': sexy vrouwen met longen in hun lijf
'Scream Queens' volgt 10 onbekende actrices die strijden om een rol in de film 'Saw VI'. Tijdens een bloedstollende strijd moeten de deelneemsters laten zien dat ze talent hebben, slim zijn n beschikken over het nodige doorzettingsvermogen.

De deelneemsters worden begeleid door Hollywoods meest spraakmakende coach John Homa (werkte samen met sterren als Kirsten Dunst), Shawnee Smith (ster uit 'Saw I, II en III') en James Gunn (schrijver/regisseur). Deze drie professionals vormen meteen ook de jury.

De vrouw die voor de meeste hartkloppingen kan zorgen, slapenloze nachten weet te veroorzaken en ieders bloed kan laten stollen, verovert uiteindelijk een rol in de film.

'Scream Queens': vanaf 12 september elke zaterdag om 22.10 uur op MTV.

'The Hills' seizoen 5
Fans van '"The Hills' konden tijdens de zomermaanden al genieten van een rerun van de voorbije vier seizoenen. Aan dit succes komt vanaf midden september een vervolg met het nieuwe en vijfde seizoen van 'The Hills'.

Ook in de nieuwe reeks afleveringen beleven Lauren, Stephanie, Heidi en Audrina nieuwe romances, duiken er oude vijanden op en is vriendschap niet altijd even vanzelfsprekend.

Lauren heeft haar zinnen gezet op de toekomst en wil komaf maken met de zaken uit het verleden. Ze is dan ook verrast wanneer Stephanie plots Heidi meebrengt naar haar verjaardagsfeestje. Lauren beseft dat hun vriendschap nooit meer kan worden wat het ooit was, zeker niet zolang Spencer in the picture blijft. Vraag is of een uiterst emotionele renie erin zal slagen om de twee opnieuw samen te brengen? En ding staat vast: het leven in 'The Hills' zal voorgoed veranderen.

'The Hills', seizoen 5: vanaf 26 september elke zaterdag om 20.00 uur op MTV.


DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VTM GOLD

Lucas en Vic bezoeken wetsdokter Roos Missiaen en haar vriendin Anneke in de Ardennen om er te genieten van enkele dagen verdiende rust. Dit plan wordt brutaal verstoord door Nick, de vermoedelijke moordenaar van Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine. Hij is kunnen ontsnappen en is naar de Ardennen getrokken. Meer zelfs, hij houdt Vic gegijzeld. In een telefoontje laat hij Lucas weten dat Vic pas wordt vrijgelaten als Frieda Rogiers haar beschuldiging intrekt. Hij houdt ook hardnekkig vol dat hij niets met de dubbele moord te maken heeft. Maar wie heeft het dan wel gedaan?

'Rupel', om 19.50 (3 afleveringen) op VTM GOLD.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 00:20
  Journaallus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 00:00
  Canvaslus
  09:00
  Zomerbeelden
 • 20:55
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 01:30
  Geen Uitzending
  05:55
  Maya!
 • 02:50
  Geen uitzending
  07:10
  Don't Tell the Bride
 • 01:20
  Onderbreking
  11:55
  The Kids Are Alright
 • 02:00
  Geen Uitzending
  11:30
  Le Petit Baigneur
 • 20:00
  VTMKIDS nachtloop 2022
  06:10
  Littlest Pet Shop: A World of Our Own
 • 00:25
  Zenderonderbreking
  06:00
  Joe
 • 05:00
  Geen uitzending
  07:40
  Feest van eigen bodem
 • 05:00
  Geen uitzending
  08:50
  FBI: Most Wanted
 • 03:55
  LOOP Play6
  06:00
  NRJ Night
 • 05:00
  Zenderonderbreking
  08:05
  In het spoor van de dader
 • 05:00
  Het weekmenu
  05:35
  Toasted on Wheels!
 • 19:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 01:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 04:49
  Tooldokter
  05:09
  De tip
 • 05:00
  Het Gesprek - Hilde Crevits
  05:30
  De Koepelzaal
 • 04:40
  Stamnummer 1
  05:25
  Kantine
 • 04:45
  Hope Street
  05:30
  Ghosts
 • 04:45
  According to Jim
  05:10
  Family Guy
 • 02:58
  NOS Journaal (laat)
  06:00
  Droomhuis gezocht
 • 01:22
  Nieuwsuur
  06:56
  De kist
 • 04:31
  TekstTV
  05:33
  Bo Bear