Het najaar van MTV: veel nieuwe reality

zaterdag 22 augustus 2009

Vanaf september pakt MTV uit met een hele reeks nieuwe realityshows. Een mix van absurde waaghalzerij, vrouwelijk schoon en romantiek, maken dat zowel mannen als vrouwen zich maar al te graag onderuit zullen laten zakken om te genieten van nieuwe shows als 'Nitro Circus', 'Daddy's Girls', 'Scream Queens', 'Taking the Stage' en uiteraard het vijfde seizoen van de succesreeks 'The Hills'.

<


STRONG>'Nitro Circus': voor en mét mannen met ballen
Of het nu springen is uit een vliegtuig zonder parachute of een dubbele achterwaartse salto op een motor, niets is te gek voor freestyle motorcrossrijder Travis Pastrana en zijn atletische vrienden.

De show, die nu al gigantisch veel succes kent in de Verenigde Staten, is het resultaat van een samenwerking tussen 'Jackass'-producenten Jeff Tremaine, Johnny Knoxville en Travis Pastrana. Deze prettig gestoorde bende levert ook deze keer met 'Nitro Circus' een programma af, boordevol hilarische waaghalzerij. Biker Travis Pastrana, bergbeklimmer Jim DeChamp, de luidruchtige Andy Bell, skiër/basejumper Erik Roner, motorcrossracer Jolene van Vugt en de stoere streetbiker Tommy reizen de wereld rond om de meest extreme stunts uit te halen en vergen hierbij het uiterste van hun lichaam. Hun intense en irrationele spel van 'ik kan het nóg beter', gecombineerd met een sterke vriendschapsband, maken van 'Nitro Circus' een show boordvol ravage en vermaak van de bovenste plank.

'Nitro Circus': vanaf 6 september elke zondag om 20.00 uur op MTV.

'Daddy's Girls': kleine meisjes worden groot
Vanessa en Angela, dochters van Reverend Run en bekend van de MTV-reeks 'Run's House', kiezen in deze nieuwe serie voor de zelfstandigheid en beginnen een nieuw leven in Los Angeles.

Samen met hun vriendinnen Jessica en Alycia leren de jonge dames op eigen benen te staan en moeten ze, tussen het daten en dromen door, opeens zelf beslissingen gaan nemen. De meiden leren al snel dat hun vader niet alles hoeft te weten van wat er zich afspeelt in LA. Al blijven ze ondanks alles toch altijd 'Daddy's Girls'.

'Daddy's Girls': vanaf 12 september elke zaterdag om 20.50 uur op MTV.

'Taking the Stage': Fame anno 2009
Wat zou jij doen om jouw droom in vervulling te laten gaan? Voor de jonge sterren in MTV's nieuwe reality reeks 'Taking the Stage' is het antwoord: alles!

In het hart van Cincinnati staat de prestigieuze School for Creative and Performing Arts. De school heeft een roemrijke geschiedenis en bracht talenten voort als Sarah Jessica Parker en Carmen Electra. Deze school vol talenten is anders dan elke gewone middelbare school en er toegelaten worden is geen makkelijke zaak. Moeilijke audities en een loodzwaar studieprogramma maken dat alleen de allerbesten hun opleiding aan de SCPA tot een goed eind weten te brengen.

Terwijl deze opkomende sterren hun droom proberen na te jagen, volgen de camera's al hun ups en downs tot aan het grote moment waarvoor ze zo hard getraind hebben. Fame was hot in de jaren '80. MTV's 'Taking the Stage' toont je de beloftes voor de toekomst!

'Taking the Stage': vanaf 12 september elke zaterdag om 21.20 uur op MTV.

'Scream Queens': sexy vrouwen met longen in hun lijf
'Scream Queens' volgt 10 onbekende actrices die strijden om een rol in de film 'Saw VI'. Tijdens een bloedstollende strijd moeten de deelneemsters laten zien dat ze talent hebben, slim zijn én beschikken over het nodige doorzettingsvermogen.

De deelneemsters worden begeleid door Hollywoods meest spraakmakende coach John Homa (werkte samen met sterren als Kirsten Dunst), Shawnee Smith (ster uit 'Saw I, II en III') en James Gunn (schrijver/regisseur). Deze drie professionals vormen meteen ook de jury.

De vrouw die voor de meeste hartkloppingen kan zorgen, slapenloze nachten weet te veroorzaken en ieders bloed kan laten stollen, verovert uiteindelijk een rol in de film.

'Scream Queens': vanaf 12 september elke zaterdag om 22.10 uur op MTV.

'The Hills' – seizoen 5
Fans van '"The Hills' konden tijdens de zomermaanden al genieten van een rerun van de voorbije vier seizoenen. Aan dit succes komt vanaf midden september een vervolg met het nieuwe en vijfde seizoen van 'The Hills'.

Ook in de nieuwe reeks afleveringen beleven Lauren, Stephanie, Heidi en Audrina nieuwe romances, duiken er oude vijanden op en is vriendschap niet altijd even vanzelfsprekend.

Lauren heeft haar zinnen gezet op de toekomst en wil komaf maken met de zaken uit het verleden. Ze is dan ook verrast wanneer Stephanie plots Heidi meebrengt naar haar verjaardagsfeestje. Lauren beseft dat hun vriendschap nooit meer kan worden wat het ooit was, zeker niet zolang Spencer in the picture blijft. Vraag is of een uiterst emotionele reünie erin zal slagen om de twee opnieuw samen te brengen? Eén ding staat vast: het leven in 'The Hills' zal voorgoed veranderen.

'The Hills', seizoen 5: vanaf 26 september elke zaterdag om 20.00 uur op MTV.


DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stephanie Planckaert (VTM)

Het nieuwe schooljaar gaat van start en bij de familie Luki brengen ze hun zevende kind naar school. De familie Leys staat voor een dilemma tijdens het winkelen: wordt het schoolgerief of toch speelgoed? Voor de familie Naudts, met hun acht dochters, brengt het nieuwe schooljaar eveneens extra kosten met zich mee. Stephanie bezoekt ook Kevin en Nena, die helaas minder goed nieuws hebben ontvangen over hun baby Yarne.

'Families XXL', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:55
    Journaallus
    09:00
    Lentebeelden
  • 23:25
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 00:40
    The Good Doctor
    05:30
    Geen uitzending
  • 00:35
    Ambulance
    02:25
    Geen uitzending
  • 01:00
    Geen uitzending
    11:40
    The Bold Type
  • 01:00
    Geen uitzending
    15:10
    All New Traffic Cops
  • 01:05
    JAG
    02:30
    Baywatch
  • 00:45
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 00:35
    Geen uitzending
    02:25
    Sports Late Night
  • 01:20
    Neighbours: A New Chapter
    02:00
    Geen uitzending
  • 00:50
    Listing Impossible
    02:40
    Kitchen Commando
  • 01:10
    Geen uitzending
    06:20
    The Block NZ
  • 01:10
    Geen uitzending
    08:20
    Hailey Dean Mystery: 2+2=4 Murders
  • 00:25
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 00:50
    Guillaume's Paris
  • 00:45
    Premier League
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 00:50
    Devil's Peak
  • 00:32
    Op1
    01:44
    Mindfck
  • 01:15
    Nieuwsuur
    08:04
    Petrus in het land
  • 00:55
    Sophie & Jeroen
    02:10
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal