Guga Baśl krijgt glibberige uitdaging in Beat VTM: 'Dik tegen mijn goesting'

maandag 2 september 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

Vanavond wordt duidelijk welke 8 uitdagingen de volgende 100 dagen de agenda van de VTM-gezichten gaan bepalen in 'Beat VTM'.

In de kick-offaflevering gaan de 8 een speciale kamer in en krijgen ze te horen wie de ploeg uitdaagt met welke opdracht. Guga Baúl loopt alvast niet echt warm voor de uitdaging die hij in de schoot geworpen krijgt: olijfolieworstelen tegen de 28-jarige Sander uit Bilzen. De twee zullen dus, zoals de Turkse nationale sport het voorschrijft, volledig ingesmeerd in olijfolie tegen mekaar moeten worstelen.


'Dit is dik tegen mijn goesting. Het is duidelijk: deze opdracht is voor mij. Maar mijn buikgevoel zegt: dit is kak', klinkt het.


Voor de rest van het VTM-team blijft het nog even nagelbijten. Naar wie worden de meest extreme, fysieke uitdagingen doorgeschoven? Wie beschouwen de 8 bekende Vlamingen als hun sterkste, slimste, handigste, taaiste of snelste teamlid?

Kick-offaflevering van 'Beat VTM', maandag 2 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers