Guga Baúl krijgt glibberige uitdaging in Beat VTM: 'Dik tegen mijn goesting'

maandag 2 september 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

Vanavond wordt duidelijk welke 8 uitdagingen de volgende 100 dagen de agenda van de VTM-gezichten gaan bepalen in 'Beat VTM'.

In de kick-offaflevering gaan de 8 een speciale kamer in en krijgen ze te horen wie de ploeg uitdaagt met welke opdracht. Guga Baúl loopt alvast niet echt warm voor de uitdaging die hij in de schoot geworpen krijgt: olijfolieworstelen tegen de 28-jarige Sander uit Bilzen. De twee zullen dus, zoals de Turkse nationale sport het voorschrijft, volledig ingesmeerd in olijfolie tegen mekaar moeten worstelen.


'Dit is dik tegen mijn goesting. Het is duidelijk: deze opdracht is voor mij. Maar mijn buikgevoel zegt: dit is kak', klinkt het.


Voor de rest van het VTM-team blijft het nog even nagelbijten. Naar wie worden de meest extreme, fysieke uitdagingen doorgeschoven? Wie beschouwen de 8 bekende Vlamingen als hun sterkste, slimste, handigste, taaiste of snelste teamlid?

Kick-offaflevering van 'Beat VTM', maandag 2 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op Eén.

Dossiers