Geubels gaat lachen met 'De Hollanders'

vrijdag 28 februari 2020
Foto: Eén - © VRT 2018

Na het succesvolle 'Geubels en de Belgen' maakt Philippe Geubels nu een Nederlandse versie voor RTL4. In 'Geubels en de Hollanders' kijkt hij opnieuw op hilarische wijze naar de gewoonten van de Nederlanders.

Het format blijft grotendeels hetzelfde. Er is een studiodeel en er zijn interviews met 'De Hollanders'. Toch zal Geubels deze keer meer als buitenstaander, als Belg, kijken naar de de Nederlanders.

Momenteel legt Philippe Geubels de laatste hand aan de opnames. 'Geubels en de Hollanders' zal vanaf 16 april acht weken lang uitgezonden worden door de Nederlandse commerciële zender RTL4.


Bron: Het Nieuwsblad

 


Lees ook:
Philippe Geubels moet tranen verbijten in Nederlandse talkshow
Philippe Geubels met 'Taboe' op RTL 4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers