Gepensioneerde Walter Zinzen in verkiezingsprogramma op Canvas

donderdag 5 juli 2018

Canvas diept oud-gediende Walter Zinzen (81) weer op in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Samen met Rik Van Cauwelaert zal hij te zien zijn in een laatavondprogramma.

In wat voorlopig 'Zinzen en Van Cauwelaert' heet, geven Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert hun (ongezouten) mening over wat er die dag in België is gebeurd. Rik Van Cauwelaert (68) is oud-hoofdredacteur van Knack en een expert inzake Belgische politiek. Walter Zinzen was Afrika-kenner van de VRT, presenteerde 'Terzake' en het wekelijkse interviewprogramma 'Zinzen'.


Het programma zal worden gemodereerd door Ivan De Vadder. Traditioneel speelt die een dragende rol in de verkiezingsprogramma's van de openbare omroep. 'Zinzen en Van Cauwelaert' start twee weken voor verkiezingszondag.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers