Gepensioneerde Walter Zinzen in verkiezingsprogramma op Canvas

donderdag 5 juli 2018

Canvas diept oud-gediende Walter Zinzen (81) weer op in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Samen met Rik Van Cauwelaert zal hij te zien zijn in een laatavondprogramma.

In wat voorlopig 'Zinzen en Van Cauwelaert' heet, geven Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert hun (ongezouten) mening over wat er die dag in België is gebeurd. Rik Van Cauwelaert (68) is oud-hoofdredacteur van Knack en een expert inzake Belgische politiek. Walter Zinzen was Afrika-kenner van de VRT, presenteerde 'Terzake' en het wekelijkse interviewprogramma 'Zinzen'.


Het programma zal worden gemodereerd door Ivan De Vadder. Traditioneel speelt die een dragende rol in de verkiezingsprogramma's van de openbare omroep. 'Zinzen en Van Cauwelaert' start twee weken voor verkiezingszondag.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers