Gepensioneerde Walter Zinzen in verkiezingsprogramma op Canvas

donderdag 5 juli 2018

Canvas diept oud-gediende Walter Zinzen (81) weer op in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Samen met Rik Van Cauwelaert zal hij te zien zijn in een laatavondprogramma.

In wat voorlopig 'Zinzen en Van Cauwelaert' heet, geven Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert hun (ongezouten) mening over wat er die dag in België is gebeurd. Rik Van Cauwelaert (68) is oud-hoofdredacteur van Knack en een expert inzake Belgische politiek. Walter Zinzen was Afrika-kenner van de VRT, presenteerde 'Terzake' en het wekelijkse interviewprogramma 'Zinzen'.


Het programma zal worden gemodereerd door Ivan De Vadder. Traditioneel speelt die een dragende rol in de verkiezingsprogramma's van de openbare omroep. 'Zinzen en Van Cauwelaert' start twee weken voor verkiezingszondag.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers