'Familie' start seizoen met gloednieuwe generiek

donderdag 20 augustus 2009

De ongeduldige fans van de vtm-soap 'Familie' worden binnenkort beloond met nieuwe afleveringen. Maandag 31 augustus gaat het kakelverse seizoen van start. Twee maanden lang werden kijkers in het ognewisse gelaten over wat er met Trudy en Louiseke ging gebeuren. En hoe zou het met Peter zijn na de schotwond die hij te verduren kreeg? Maar dat is niet alles...

In h

et kader van de vernieuwingsoperatie van 'Familie' gaat het nieuwe seizoen van de populaire soap van start met een volledig nieuwe generiek en begintune. Je kan het nieuwe kleedje van 'Familie' nu al ontdekken via de website van vtm.

Maar er is NOG mr! Fans die het cht niet meer uithouden tot 31 augustus kunnen nu al voor een prikje de eerste aflevering van het nieuwe 'Familie'-seizoen bekijken in absolute primeur! Snel surfen naar iWatch.be is de boodschap!


Lees ook:
Nieuw seizoen 'Familie' boordevol nieuwe personages
Bekijk 'Familie' in preview!

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers