Eva De Roo en Jan Paternoster delen prachtig nieuws

maandag 16 december 2019
Foto: Studio Brussel - © VRT 2019

Studio Brussel-presentatrice en muzikant Jan Paternoster verwachten hun eerste kindje samen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Eva De Roo maakte het nieuws zelf bekend op Instagram. 'Laatste chille zomer, in juni krijgen wij een baby', schrijft ze bij een foto van zichzelf en haar echtgenoot.
De Roo en Paternoster leerden elkaar in 2017 kennen tijdens de 1000 kilometer voor Kom Op Tegen Kanker en trouwden dit voorjaar met elkaar.
Studio Brussel laat alvast weten een extra warm bedje te voorzien voor Eva De Roo, die vanaf woensdag De Warmste Week presenteert.


Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers