Erik Van Looy deelt nieuwe naam voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

woensdag 5 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Het nieuwe seizoen van 'Beste Kijkers' is met een primeur uit de startblokken geschoten bij VTM. In de eerste aflevering waren Thomas Smith en Erik Van Looy te gast.

Die laatste bracht een leuke primeur mee voor Nathalie Meskens en teamcaptains Ruth Beeckmans en Jens Dendoncker. Erik maakte immers een nieuwe naam bekend die dit najaar zal deelnemen aan 'De Slimste Mens Ter Wereld': VTM Nieuws-journaliste en 'Telefacts Zomer'-presentatrice Julie Colpaert.


DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt En terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Lon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen caf 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich herosch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op En.

Dossiers