Eleven Sports wil akkoord met Telenet

woensdag 5 augustus 2020

De start van de voetbalcompetitie staat voor de deur. Meteen ook de vuurdoop voor de nieuwe rechtenhouder Eleven Sports. Die blijft uitgaan van een akkoord met Telenet zodat geen enkele voetbalfan van provider moet veranderen.

Enkele dagen voor de start van de competitie is er enkel een akkoord met Proximus en Orange. De voetbalfans zijn zeker dat ze via die weg het voetbal op Eleven Sports kunnen volgen. Met Telenet is er echter nog geen overeenkomst. Toch wil Eleven Sports nog deze week tot een akkoord komen met Telenet. Bij het binnenhalen van de tv-rechten was het voor Eleven Sports immers de strategie dat geen enkele voetbalfan van provider moet veranderen.

Ook rond het uitzenden van de samenvattingen van de matchen op zaterdag en zondag is nog geen duidelijkheid. Eleven Sports blijft onderhandelen met SBS Belgium zodat de samenvattigen mogelijk opnieuw op VIER terecht komen.

Bron: HLN


Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Eleven Sports en Pro League tekenen nieuw mediacontract
Eleven Sports en Mediapro gaan internationaal samenwerken
Deal Eleven Sports met internationale speler zorgt voor onrust in Vlaanderen

DOSSIER: Voetbalcontract naar Eleven Sports

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de Úchte Axe Gang, die de twee gangsters Ún de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers