Commentator Filip Joos vertrekt al bij Eleven Sports

vrijdag 4 september 2020
Sporza - © VRT - Joost Joossen 2015

Voetbalcommentator Filip Joos is al vertrokken bij Eleven Sports en kiest (opnieuw) voor Play Sports van Telenet. Dat bevestigt hij zelf in Het Laatste Nieuws.

Filip Joos werkt bij Sporza en werd door de openbare omroep aan Eleven Sports uitgeleend. Samen met hem ook nog Aster Nzeyimana en Peter Vandenbempt. Maar Joos houdt het nu al voor bekeken bij Eleven Sports, de rechtenhouder van het Belgische voetbal, en gaat aan de slag voor Play Sports van Telenet.


Zowel Filip Joos als Eleven Sports zijn karig met commentaar. 'Over de reden ga ik niet uitweiden, want ik heb geen zin in een polemiek. Tenzij Eleven Sports bijvoorbeeld zou beweren dat ik het Belgische voetbal wil verlaten, want dat klopt niet',aldus de commentator in Het Laatste Nieuws. En bij Eleven Sports betreuren ze het vertrek van Joos. Maar 'iedereen is vrij om te doen en laten wat hij wil'.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
Filip Joos aan de slag bij Eleven Sports! Meer namen volgen!
Eleven trots op 'maximale distributie Belgisch voetbal'

DOSSIER: Voetbalcontract naar Eleven Sports

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de Úchte Axe Gang, die de twee gangsters Ún de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers