Eleven Sports sluit akkoord met TV-Vlaanderen en Télésat

vrijdag 7 augustus 2020

Het is officieel: Eleven Sports en M7 Group (TV-VLAANDEREN en TÉLÉSAT) hebben een overeenkomst bereikt voor de komende 5 seizoenen rond het Belgische voetbal.

Vanaf zaterdag worden de drie nieuwe zenders van Eleven Sports, die voorbehouden zijn voor het Belgische voetbal, toegevoegd aan de basis tv-abonnementen van TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT.


Alle abonnees van een Basic of Basic+ satelliet tv-product of een APP TV Basic of Plus internet tv-product kunnen zonder extra sportpakket genieten van de nieuwe Pro League-kanalen van Eleven Sports. Het gaat hier zowel over de Jupiler Pro League, 1B Pro League, de Women Super League, de Super Cup en de E-Pro League.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports België en Luxemburg en Head of Acquisitions Eleven Sports Group: 'Het Belgische voetbal toegankelijk maken voor zoveel mogelijk fans, is vanaf dag één onze bezorgdheid geweest. We zijn dus bijzonder tevreden dat we met dit partnership met TV Vlaanderen en Télésat deze doelstelling verder kunnen realiseren. Dit akkoord is ook in lijn met de strategische samenwerking die er tussen Eleven, TV Vlaanderen en Télésat reeds bestaat rond het internationale voetbal.'

'De overeenkomst met Eleven Sports ligt volledig in lijn met onze groepsstrategie. We zijn verheugd met deze deal, want het is onze ambitie om een zo compleet mogelijke tv-ervaring toegankelijk te maken voor het grote publiek. Dit sportaanbod is onmiskenbaar een van de meest toegankelijke en uitgebreide op de markt en zal bovenal beschikbaar zijn voor een zeer groot deel van onze abonnees en op alle schermen dankzij onze tv-applicatie', aldus Hans Troelstra, CEO van M7 Group.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Voetbalcontract naar Eleven Sports

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers