Eleven Sports bereikt akkoord met Orange voor Belgisch voetbal

donderdag 2 juli 2020

Orange Belgium en Eleven Sports hebben een overeenkomst ondertekend over de distributie van de 3 nieuwe Eleven Sports zenders die gewijd zijn aan de wedstrijden en competities van de Pro League, waaronder de Jupiler Pro League.

Orange Belgium is de eerste operator die een distributieovereenkomst tekent om de Jupiler Pro League ter beschikking te stellen van zijn klanten en dat voor 5 jaar.


Orange Love Trio klanten zullen zich kunnen abonneren op een premium voetbalbundel met daarin de Jupiler Pro League. De 3 reeds beschikbare Eleven Sports zenders die de internationale competitie coveren, blijven gratis in het standaard digitale TV-pakket van Orange.

Orange Love Duo en mobiele klanten zullen zich kunnen abonneren op Eleven Sports maandpassen (OTT) om online naar Belgisch voetbal te kijken. De 3 extra zenders die de wedstrijden en competities van de Pro League brengen, zullen bij de start van het voetbalseizoen '20-'21 in augustus beschikbaar zijn.

Op de 3 nieuwe Eleven Sports zenders kunnen de echte sportliefhebbers genieten van verschillende live voetbalwedstrijden van de Jupiler Pro League en andere Pro League-competities. Tot nu toe konden Orange Love Trio-klanten beroemde Belgische spelers reeds zien schitteren in verschillende internationale competities zoals La Liga, de Serie A of de Bundesliga 1 via de bestaande Eleven Sports zenders, die al gratis in HD beschikbaar zijn. Nu kunnen ze hen ook live zien spelen in de eigen Belgische Eerste Klasse als ze de Premium Sports Option nemen. Die bevat alles wat op de nieuwe kanalen beschikbaar zal zijn, inclusief alle matchen in 1A en 1B, de Supercup, de Women Super League en esports.
Orange Love Duo en mobiele klanten kunnen zich, rechtstreeks bij Eleven Sports, abonneren op maandpassen om het Belgisch voetbal op hun mobiele schermen te kunnen volgen.

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, legt uit: 'We zijn heel verheugd dat we het Belgische voetbal naar de schermen (TV en/of mobiel) van onze klanten kunnen brengen. Ze genieten nu al gratis van de 3 Eleven Sports kanalen en we voegen dus lokale voetcompetities toe in een nieuw premium sportaanbod, wat de logische evolutie is om onze klanten nog meer waarde te bieden. Dit nieuwe premium sportpakket vervolledigt het Orange TV-aanbod dat al een hele reeks thematische zenders bevatte, en maakt van Orange Love Trio de beste oplossing, ook voor gepassioneerde voetbalfans die de Belgische competitie volgen en die daarvoor vast zaten bij een andere operator. Bij Orange betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Onze klanten zullen geen dure sportbundel moeten nemen om van de Jupiler Pro League te kunnen genieten.'

'Sinds de lancering van hun TV-product hebben Eleven Sports en Orange Belgium samen een sterk partnerschap opgebouwd. En we slaan een nieuwe weg in met de Pro League wedstrijden', zegt Guillaume Collard, Managing Director, Eleven Sports Belgium & Luxemburg. 'En daar zijn we natuurlijk erg enthousiast over, want het blijft onze ambitie om onze exclusieve sporten bij zoveel mogelijk fans op de markt te brengen.'


Lees ook:
Eleven Sports en Pro League tekenen nieuw mediacontract
Eleven Sports en Mediapro gaan internationaal samenwerken
Deal Eleven Sports met internationale speler zorgt voor onrust in Vlaanderen
Persbericht Orange Belgium/Eleven Sports
Meer artikels over Eleven Sports Network NV

DOSSIER: Voetbalcontract naar Eleven Sports

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de Úchte Axe Gang, die de twee gangsters Ún de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers