Eleven Sports bereikt akkoord met Orange voor Belgisch voetbal

donderdag 2 juli 2020

Orange Belgium en Eleven Sports hebben een overeenkomst ondertekend over de distributie van de 3 nieuwe Eleven Sports zenders die gewijd zijn aan de wedstrijden en competities van de Pro League, waaronder de Jupiler Pro League.

Orange Belgium is de eerste operator die een distributieovereenkomst tekent om de Jupiler Pro League ter beschikking te stellen van zijn klanten en dat voor 5 jaar.


Orange Love Trio klanten zullen zich kunnen abonneren op een premium voetbalbundel met daarin de Jupiler Pro League. De 3 reeds beschikbare Eleven Sports zenders die de internationale competitie coveren, blijven gratis in het standaard digitale TV-pakket van Orange.

Orange Love Duo en mobiele klanten zullen zich kunnen abonneren op Eleven Sports maandpassen (OTT) om online naar Belgisch voetbal te kijken. De 3 extra zenders die de wedstrijden en competities van de Pro League brengen, zullen bij de start van het voetbalseizoen '20-'21 in augustus beschikbaar zijn.

Op de 3 nieuwe Eleven Sports zenders kunnen de echte sportliefhebbers genieten van verschillende live voetbalwedstrijden van de Jupiler Pro League en andere Pro League-competities. Tot nu toe konden Orange Love Trio-klanten beroemde Belgische spelers reeds zien schitteren in verschillende internationale competities zoals La Liga, de Serie A of de Bundesliga 1 via de bestaande Eleven Sports zenders, die al gratis in HD beschikbaar zijn. Nu kunnen ze hen ook live zien spelen in de eigen Belgische Eerste Klasse als ze de Premium Sports Option nemen. Die bevat alles wat op de nieuwe kanalen beschikbaar zal zijn, inclusief alle matchen in 1A en 1B, de Supercup, de Women Super League en esports.
Orange Love Duo en mobiele klanten kunnen zich, rechtstreeks bij Eleven Sports, abonneren op maandpassen om het Belgisch voetbal op hun mobiele schermen te kunnen volgen.

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, legt uit: 'We zijn heel verheugd dat we het Belgische voetbal naar de schermen (TV en/of mobiel) van onze klanten kunnen brengen. Ze genieten nu al gratis van de 3 Eleven Sports kanalen en we voegen dus lokale voetcompetities toe in een nieuw premium sportaanbod, wat de logische evolutie is om onze klanten nog meer waarde te bieden. Dit nieuwe premium sportpakket vervolledigt het Orange TV-aanbod dat al een hele reeks thematische zenders bevatte, en maakt van Orange Love Trio de beste oplossing, ook voor gepassioneerde voetbalfans die de Belgische competitie volgen en die daarvoor vast zaten bij een andere operator. Bij Orange betaal je enkel voor wat je nodig hebt. Onze klanten zullen geen dure sportbundel moeten nemen om van de Jupiler Pro League te kunnen genieten.'

'Sinds de lancering van hun TV-product hebben Eleven Sports en Orange Belgium samen een sterk partnerschap opgebouwd. En we slaan een nieuwe weg in met de Pro League wedstrijden', zegt Guillaume Collard, Managing Director, Eleven Sports Belgium & Luxemburg. 'En daar zijn we natuurlijk erg enthousiast over, want het blijft onze ambitie om onze exclusieve sporten bij zoveel mogelijk fans op de markt te brengen.'

Persbericht Orange Belgium/Eleven Sports
Meer artikels over Eleven Sports Network NV

DOSSIER: Voetbalcontract naar Eleven Sports

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Zorgen voor Mama' - Kristl Verbeke

Kristel maakt kennis met de 43-jarige Marleen uit Hamme, uitgerekend de plek waar Kristel als tiener zelf opgroeide in armoede. Marleen en haar man Sven zijn beiden al jaren werkloos en straathoekwerker Joost hoopt daar verandering in te kunnen brengen. In Ravels ontmoet Kristel de 25-jarige Ellen, een alleenstaande mama met twee kinderen. Ellen staat er alleen voor in de opvoeding en kan op niemand anders rekenen dan zichzelf. Ze werkt als poetsvrouw en 60 euro per week is alles wat er overblijft om van te leven. Sociaal werker Claudia schiet te hulp.

'Zorgen Voor Mama', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 23:25
  Journaallus
  09:00
  Lentebeelden
 • 23:25
  I Love You, Now Die
  00:40
  Canvaslus
 • 21:00
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 23:50
  Private Practice
  00:50
  Qmusic
 • 00:10
  US Kitchen Nightmares
  01:05
  Geen uitzending
 • 23:25
  Orange is the New Black
  00:40
  Vikings
 • 00:20
  The Chi
  01:20
  My Wife and Kids
 • 20:10
  TV krant VTMKIDS
  05:50
  Thomas de Trein
 • 00:15
  Wat Nu Weer?
  00:50
  America's Funniest Home Videos
 • 23:40
  Komen eten
  00:30
  Geen uitzending
 • 23:40
  Designated Survivor
  00:40
  MasterChef USA
 • 23:45
  WWE: Smackdown
  00:35
  Criminal Minds: Beyond Borders
 • 23:50
  Properthy Brothers
  04:50
  Geen uitzending
 • 23:55
  Het Weekmenu - reeks 2
  00:40
  10 jaar njam!, 10 vragen voor...
 • 20:30
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
  06:00
  Nog even soezen
 • 00:15
  Diy on wheels
  00:39
  Zelfbouw van a tot z
 • 00:00
  Institutionele Zaken - De Koepelzaal
  14:00
  De Koepelzaal - Live
 • 23:55
  Op1
  00:55
  NOS Journaal
 • 00:25
  De Nachtzoen
  00:35
  Nieuwsuur
 • 23:50
  De Vooravond
  00:50
  Kamp Waes