DPG Media schuift met zenderportfolio

woensdag 22 januari 2020

DPG Media, het moederbedrijf van onder meer VTM, komt met een scherpere versie van de brede familiezender en bereidt de 'Vlaamse Netflix' voor. Dat kon je al op TVvisie lezen. Maar er beweegt nog meer aan de Medialaan.

Zo verdwijnt VTM KIDS Jr. en alle kinderprogramma's komen onder de vlag van VTM KIDS. Dat impliceert ook een sterker kinderblok in de VTM GO-app. DPG Media gaat daarvoor samenwerken met Nickelodeon, de bekende Amerikaanse kinderzender met onder meer SpongeBob in de portefeuille.


LEES OOK: VTM gaat voor een voorjaar vol beleving
LEES OOK: DPG Media investeert fors in lokale content, tweede VTM-zender EN 'Vlaamse Netflix'

En CAZ krijgt er dan weer een broertje bij. De kleine zender die vooral filmklassiekers, Britse comedy en cultseries uitzendt, zal op het tweede kanaal internationale dramaseries uitzenden onder de noemer van Walter Presents. Voor VTM GO werkt DPG Media hier al mee samen. Ook heruitzendingen van bekende internationale én Vlaamse series staan op het programma van de tweede CAZ.

Details over wanneer dit alles gaat gebeuren, zijn vooralsnog niet bekend gemaakt.


Lees ook:
DPG Media investeert fors in lokale content, tweede VTM-zender EN 'Vlaamse Netflix'
VTM gaat voor een voorjaar vol beleving

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island' - koppels (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

De beelden liegen er niet om: er staat hl wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen start met een extra lange aflevering.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers