DPG Media schuift met zenderportfolio

woensdag 22 januari 2020

DPG Media, het moederbedrijf van onder meer VTM, komt met een scherpere versie van de brede familiezender en bereidt de 'Vlaamse Netflix' voor. Dat kon je al op TVvisie lezen. Maar er beweegt nog meer aan de Medialaan.

Zo verdwijnt VTM KIDS Jr. en alle kinderprogramma's komen onder de vlag van VTM KIDS. Dat impliceert ook een sterker kinderblok in de VTM GO-app. DPG Media gaat daarvoor samenwerken met Nickelodeon, de bekende Amerikaanse kinderzender met onder meer SpongeBob in de portefeuille.


LEES OOK: VTM gaat voor een voorjaar vol beleving
LEES OOK: DPG Media investeert fors in lokale content, tweede VTM-zender EN 'Vlaamse Netflix'

En CAZ krijgt er dan weer een broertje bij. De kleine zender die vooral filmklassiekers, Britse comedy en cultseries uitzendt, zal op het tweede kanaal internationale dramaseries uitzenden onder de noemer van Walter Presents. Voor VTM GO werkt DPG Media hier al mee samen. Ook heruitzendingen van bekende internationale én Vlaamse series staan op het programma van de tweede CAZ.

Details over wanneer dit alles gaat gebeuren, zijn vooralsnog niet bekend gemaakt.


Lees ook:
DPG Media investeert fors in lokale content, tweede VTM-zender EN 'Vlaamse Netflix'
VTM gaat voor een voorjaar vol beleving

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers