Dina Tersago klaar voor nieuw seizoen 'Boer zkt Vrouw'

vrijdag 28 augustus 2009

Op maandag 20 april 2009 stemden gemiddeld 896.943 kijkers af op de startaflevering van 'Boer zkt Vrouw', waarin n charmante boerin en negen sympathieke boeren geportretteerd werden die via het programma de leemte in hun hart en op hun erf hopen op te vullen.

W


e maakten kennis met een divers gezelschap, wat betreft leeftijd, woonplaats en activiteit. De jongste boer uit de reeks is 21 jaar, de oudste is er 54. Ze komen uit alle hoeken van Vlaanderen en n boer woont zelfs in Frankrijk, in een dorpje in de buurt van Limoges. Naast de melkveehouders, akkerbouwers, varkensboeren en fruittelers ontmoetten we dit keer ook een bijenboer en een zorgboer.

Een divers gezelschap, met enkele gemene delers. Allemaal zetten ze zich met hart en ziel in voor hun bedrijf en allemaal inderdaad, ook boerin Conny- zijn ze van mening dat het leven leuker wordt met een lieve vrouw aan hun zijde.

Vanaf 31 augustus 2009 gaat hun verhaal verder in de vijfde editie van 'Boer zkt Vrouw'. Het romantisch parcours dat ze afleggen loopt over twaalf weken en al die tijd worden ze vanaf de zijlijn aangemoedigd en gesteund door gastvrouw Dina Tersago.

De aflevering van 'Boer zkt Vrouw' die uitgezonden wordt op maandag 31 augustus 2009 is de brievenaflevering. Dina Tersago gaat daarin op bezoek bij boerin Conny en de negen boeren, die allemaal op zoek zijn naar een leuke vrouw om lief en leed mee te delen, en bezorgt hen de brieven en e-mails van de singles op wie ze indruk hebben gemaakt. Van wie hebben ze een romantische boodschap gekregen? Welke types hebben op hun oproep gereageerd? Waarom? En hebben ze voldoende berichten gekregen, want alleen de vijf met de meeste brieven worden op de voet gevolgd tijdens hun zoektocht naar de ware liefde. Zij mogen al meteen tien dames selecteren die ze zullen ontmoeten tijdens de speeddate.

'Boer zkt Vrouw', vanaf maandag 31 augustus 2009 om 20.35 uur op vtm.


Lees ook:
Ontdek de 10 nieuwe boeren uit 'Boer zkt Vrouw'
De kick off van 'Boer zkt. Vrouw' 2009

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers