'Dell'Anno' verliest laatste 'Mijn Restaurant'-medewerker

zaterdag 13 maart 2010

En van de opvallendste figuren van restaurant 'Dell'Anno', en meteen ook het laatste personeelslid dat er van bij de start bij was, is vertrokken. Kelner Brecht heeft zijn ontslag ingediend omdat hij het niet meer aankon.

Brecht zag het niet meer zitten na het vertrek van manager Dieter. 'Sinds zijn vertrek is er een tekort aan personeel. Het lijkt soms wel een duiventil, dat kon ik niet meer aan', verklaart Brecht in Het Laatste Nieuws.


Toch heeft Brecht geen enkel probleem met Claudio en Gaëlle. Het afscheid valt hem dan ook zwaar. 'Dell'Anno was mijn leuven, ik was er dag en nacht', aldus Brecht.

Wat de jonge kelner nu gaat doen, is nog niet bekend.

Bron: HLN


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra
Ontdek de 'Mijn Restaurant!'-livestream

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de chte Axe Gang, die de twee gangsters n de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers