'Dell'Anno' verliest laatste 'Mijn Restaurant'-medewerker

zaterdag 13 maart 2010

Eén van de opvallendste figuren van restaurant 'Dell'Anno', en meteen ook het laatste personeelslid dat er van bij de start bij was, is vertrokken. Kelner Brecht heeft zijn ontslag ingediend omdat hij het niet meer aankon.

Brecht zag het niet meer zitten na het vertrek van manager Dieter. 'Sinds zijn vertrek is er een tekort aan personeel. Het lijkt soms wel een duiventil, dat kon ik niet meer aan', verklaart Brecht in Het Laatste Nieuws.


Toch heeft Brecht geen enkel probleem met Claudio en Gaëlle. Het afscheid valt hem dan ook zwaar. 'Dell'Anno was mijn leuven, ik was er dag en nacht', aldus Brecht.

Wat de jonge kelner nu gaat doen, is nog niet bekend.

Bron: HLN


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra
Ontdek de 'Mijn Restaurant!'-livestream

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers