'De Columbus' rijdt weer uit op En

woensdag 8 april 2020
Foto: Eén - © VRT 2019

Vanaf 30 april trekt Wim Lybaert opnieuw de wijde wereld in. En 'De Columbus' gaat verder. Letterlijk, want dit seizoen zorgt elke bestemming voor een nieuwe start. Waar de ene reis eindigt, vertrekt de andere met een volgende gast.

Zo wordt niet alleen de bestemming door het toeval bepaald, ook de start van elke reis ligt deze keer in de handen van het lot.


De omgeving wordt dan wel iets exotischer, maar het doel van de reis blijft hetzelfde: samen columbussen. Dat is samen loslaten en genieten van het goede leven onderweg. Maar columbussen, dat is ook durven vertrekken zonder plan en zonder voorbereiding. Want Wim laat zich ook in deze nieuwe reeks altijd en overal leiden door het toeval en zijn gast. Of ze op hun bestemming geraken is niet zo belangrijk. De twee columbussers springen samen in het onbekende en komen zo dichter bij elkaar en met wat geluk ook wat dichter bij zichzelf.

Wim laat zich dit seizoen navigeren door Lieven Scheire, Ingeborg, Tom Van Dyck, Dieter Coppens, Tijs Vanneste en Maaike Cafmeyer.

Meer details worden volgende week bekend gemaakt.


Lees ook:
En zendt trilogie 'De Zaak Alzheimer', 'Dossier K.' en 'Het Tweede Gelaat' uit

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers