Claudio ('Mijn Restaurant!') laat Oostendse kerstmarkt stikken

maandag 14 december 2009

Claudio Dell'Anno, de winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!', heeft zijn reputatie van moeilijke jongen dit weekend weer alle eer aangedaan. Claudio zou een kookdemonstratie geven op de kerstmarkt van Oostende, maar kwam niet opdagen.

Claudio Dell'Anno was gevraagd om te komen koken op de kerstmarkt van Oostende. Rond 14.00 uur zou een reuzebarbecue beginnen, maar op dat moment nog geen spoor van de Kotrijkzaan. Even later liet hij aan de organisatie weten dat hij onderweg was. Maar dat bleek niet waar te zijn.


Dell'Anno kwam uiteindelijk helemaal niet odpagen. De toeristische dienst van Oostende liet in een korte reactie weten niet opgezet te zijn met de jongste stunt van de jonge chef-kok.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers