Britt Valkenborghs gaat iedere weekdag live op JIM met 'Check In'

zondag 30 augustus 2015

JIM-gezicht Britt Valkenborghs presenteert vanaf maandag 31 augustus het nieuwe dagelijkse live-programma Check In. Van maandag tot vrijdag zorgt Britt voor een update over muziek, films, mode en lifestyle.

In het live-programma staat interactiviteit meer dan ooit centraal: kijkers kunnen tijdens de uitzending meepraten over de actualiteit van de dag én ze bepalen zelf mee welke clips er worden getoond. Bovendien geeft Britt wekelijks heel wat prijzen weg.

Britt Valkenborghs: ''Check In' sluit helemaal aan bij mijn eigen interesses en passies: het wordt een bonte mix van muziek en nieuwtjes over film, mode en lifestyle. Na mijn eerste eigen zomerprogramma 'Summer Check In' sta ik te popelen om ook dit najaar de JIM-kijkers dagelijks door de avond te loodsen.'

Britt presenteerde eerder al 'Blok 'n Roll' met Niko en deze zomer haar eerste eigen live-programma 'Summer Check In'. Ook dit najaar neemt Britt de vooravond bij JIM voor haar rekening. Vanaf 31 augustus is 'Check In' wekelijks te volgen van maandag tot vrijdag tussen 18.00 en 19.00 bij JIM en op JIM.be.

'Check In met Britt', vanaf maandag 31 augustus iedere werkdag van 18.00 tot 19.00 uur op JIM.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Gordon is in deze aflevering terug te vinden in New Orleans. The Old Coffee Pot heeft Gordons hulp meer dan ooit nodig. Dustin, eigenaar van de zaak, staat na het vertrek van zijn ex-vrouw helemaal alleen in voor de opvoeding van hun drie zoontjes. Hij heeft daarom Dawn aangenomen om The Old Coffee Pot te runnen, maar die blijkt erg incompetent te zijn.

'Ramsay's 24 Hours to Hell and Back', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers