Kijkcijfers: 'scheiding' Jo Vally lokt 146.284 kijkers

woensdag 25 juni 2008

Wat is er aan de hand met charmezanger Jo Vally? 'De Story van Jo Vally', afgelopen maandag op VIJFtv, heeft kwaad bloed gezet bij verschillende kranten maar ook bij zijn fans. Niemand snapt wat nu eigenlijk het doel was van de 'exclusieve' reportage op VIJFtv. Was er nieuws? Of wou Vally zich gewoon in de belangstelling werken?

E


n zekerheid in het hele verhaal: het aantal kijkers. Maandagavond lokte de zogezegde huwelijksproblemen van Jo Vally en vrouwlief Marcella 146.284 kijkers naar vrouwenzender VIJFtv. Op zich geen torenhoog cijfer, maar naar de normen van VIJFtv zal dit ongetwijfeld een bescheiden succesje zijn.

Maar de 146.000 kijkers bleven wel op hun honger zitten. Wat is er nu eigenlijk aan de hand met Jo Vally? Daar kreeg niemand een duidelijk antwoord op. Verschillende kranten en concurrenten van weekblad Story (waarmee het exclusieve verhaal tot stand kwam), trekken dan ook luidop het hele verhaal in twijfel. Was er een verhaal of is dit allemaal een storm in een glas water die beide partijen gewoon wat extra pubiciteit bezorgen? Niemand kent het antwoord, maar ongetwijfeld wordt het verhaal vervolgd in n van de 'boekskes'.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers