Staatssecretaris Mona Keijzer in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 8 februari 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO 1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsvrouw komt met een campagne die waarschuwt tegen slimme apparaten in huis. Over spionnetjes in de huiskamer.


Nationaal Coördinator Terrorismedreiging en Veiligheid Pieter-Jaap Aalbersberg is te gast in 'WNL Op Zondag'. Hoe wordt het dreigingsniveau bepaald en met welke dreigingen moet Nederland rekening houden?

Rechtsgeleerde Afshin Ellian en Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam zijn te gast over geldstromen van radicale moskeeën. Maandag beginnen de verhoren in de mini-parlementaire enquête naar ongewenste moskeefinanciering.

Topkok Julius Jaspers komt in 'WNL Op Zondag'' vertellen over de geschiedenis van Nederlandse eetcultuur, met name snacks. Van frikandel en kroket tot Groningse Eierbal en Rotterdamse kapsalon. Onlangs verscheen een boek over 700 jaar Hollandse eetcultuur.

'WNL Op Zondag', zondag 9 februari om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO  1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers