'Spoorloos': Derk zoekt Mariana's moeder

zondag 12 januari 2020
Foto: © KRO-NCRV 2018

Mariana is 36 jaar geleden geadopteerd uit Colombia. Na een prima jeugd, gaat het in de puberteit helemaal mis en er is ook een tijd amper contact met haar adoptie-ouders.

Als Mariana zwanger raakt en op haar 18e bevalt van haar dochter Quinty, komt de omslag en wordt ze gedwongen verantwoordelijkheid te nemen. Nu wil Mariana graag weten op wie ze lijkt, van wie ze bepaalde karaktertrekken heeft en ze wil haar moeder laten weten dat het goed met haar gaat. Derk gaat in Colombia op zoek naar Mariana’s moeder.


'Spoorloos', maandag 13 januari om 21.25 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers