SP-leider Lilian Marijnissen in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 16 mei 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen is Rick Nieman er met nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

SP-leider Lilian Marijnissen is te gast bij Rick Nieman. Volgende week komt de regering met een nieuw steunpakket voor ondernemers en zzp’ers. De fractievoorzitter pleit voor voorwaarden aan staatssteun.


Buitenlandcommentator Han ten Broeke, directeur politieke zaken van het HCSS, maakt een rondje langs de wereldleiders. Hoe doen ze in het in deze crisis? Van Boris Johnson, Angela Merkel en Donald Trump tot Gurbanguly Berdimuhamedow.

Arts-microbioloog Marc Bonten van het UMC Utrecht is te gast bij WNL Op Zondag. In welke fase van de epidemie is Nederland terecht gekomen en vooral: wat is het plan? Welke strategie heeft het kabinet voor ogen?

Presentator Jaap Jongbloed en journalist Wies Verbeek maken de podcast Jong Bloed. In 'WNL Op Zondag' vertellen ze over de hypes, mythes en rages over gezondheid.

'WNL Op Zondag', zondag 17 mei om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud n delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op En.

Dossiers