'Say Yes To The Dress America' op TLC

maandag 17 februari 2020

Fashion designer Randy Fenoli maakt in de nieuwe serie Say Yes To The Dress America de ultieme road-trip door Amerika. Hij reist het hele land door om bruiden te verrassen die zich hadden opgegeven om hun staat te vertegenwoordigen tijdens het grootste trouw-event van het jaar!

Amerika is zo divers dat bruiden uit de ene staat een hele andere smaak kunnen hebben dan bruiden uit een andere. Wat als we die nu eens allemaal bij elkaar brengen op één podium, dacht bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.


De bruidsparen trouwen allemaal tegelijk op een groots evenement op een bijzondere locatie in New York City, met Randy als de speciale ceremoniemeester. Vooraf krijgen de bruiden een VIP-behandeling in bruidsboetiek Kleinfeld waar ze een keuze mogen maken uit een zorgvuldig geselecteerde collectie van prachtige jurken, waar ze bijna overal wel ja tegen willen zeggen.

Toch mogen ze er samen met Randy maar eentje uitkiezen, zodat ze straks kunnen schitteren tijdens hun unieke bruiloft in New York.

'Say Yes To The Dress America', vanaf dinsdag 18 februari om 19.30 uur op TLC.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers