Rob van Someren verlengt contract bij Radio 10

woensdag 29 november 2017
Foto: © Talpa Radio 2017

Rob van Someren heeft vandaag zijn contractverlenging bij Radio 10 getekend. De populaire middagshow 'Somertijd' blijft te horen op deze zender.

Radio 10 dj Rob van Someren: 'Ik ben hartstikke blij, voor mijzelf maar ook voor onze luisteraars! Radio 10 is natuurlijk een geweldig radiostation om naar te luisteren, maar het is ook heerlijk om er te werken. Je kunt onmogelijk iedere werkdag een vrolijk programma maken als je het niet naar je zin hebt. Top dat we met 'Somertijd' een bijdrage kunnen blijven leveren aan het succes van Radio 10.'


Dave Minneboo – radio directeur Talpa Radio: 'Rob van Someren maakt een uniek programma op de Nederlandse radio. Met 'Somertijd' is het altijd lachen in de avondspits, het is zo’n programma waarvoor je langer in de auto blijft zitten om nog even door te luisteren. Het bereik van 'Somertijd' is sinds de eerste uitzending op Radio 10 gestegen met 23%, het programma bereikt wekelijks ruim 800.000 unieke luisteraars. We zijn dan ook erg blij dat luisteraars van Radio 10 in de middag kunnen blijven genieten van 'Somertijd'.'

'Somertijd'
Iedere werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur is het altijd lachen met 'Somertijd' op Radio 10. Rob loodst, samen met zijn vaste side-kicks Luuk, Cobus en Sven, de luisteraar iedere avond door de avondspits met de leukste moppen, limericks en natuurlijk de grootste hits aller tijden. 'Somertijd' won op 14 november 2013 De Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma. Ook in 2014 viel Rob weer in de prijzen, hij werd verkozen tot beste radioman en ontving de Zilveren RadioSter.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers