Richard Groenendijk, Jan Mulder en Philip Freriks te gast bij 'Tijd voor MAX'

maandag 22 april 2019
Foto: © Omroep MAX 2018

Van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 april ontvangen Sybrand en Martine bij 'Tijd voor MAX' weer leuke gasten. Onder anderen cabaretier Richard Groenendijk, presentator en oud-voetballer Jan Mulder en presentator Philip Freriks zijn te gast.

In verband met tweede paasdag start de week van 'Tijd voor MAX' op dinsdag 23 april. Te gast is cabaretier Richard Groenendijk. Hij presenteert op zaterdag 27 april om 19.35 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering van de MAX-serie 'Nederland op Film', waarin oud filmmateriaal van Nederlandse amateurfilmers is te zien. Het thema op deze Koningsdag is, niet geheel toevallig, Koninginnedag.


Op woensdag 24 april is oud-voetballer en televisiepersoonlijkheid Jan Mulder te gast. Op 26 april begint om 22.20 uur op NPO 1 de zesdelige MAX-serie 'Het Eeuwige Leven van Jan Mulder', waarin Jan op zoek gaat naar een methode om eeuwig te kunnen blijven leven. Zijn zoektocht voert hem langs de wetenschap, de kunst, en oude vrienden, en leidt tot confronterende gesprekken en nieuwe inzichten.

Lucas Bolsius, de burgemeester van Amersfoort, schuift op donderdag 25 april aan in de studio van 'Tijd voor MAX'. Komende zaterdag begeleidt hij de koninklijke familie tijdens hun feestelijke bezoek aan zijn stad, ter gelegenheid van Koningsdag. Hij vertelt over hoe de voorbereidingen lopen. Verder: een optreden van zanger Django Wagner, die opgroeide in een muzikale zigeunerfamilie, en tegenwoordig de successen aaneenrijgt.

We sluiten de week op vrijdag 26 april af met Philip Freriks, presentator van de nieuwe MAX-serie 'In de Voetsporen van D-Day'. De serie gaat dezelfde avond om 21.10 uur van start op NPO 2. In 'In de Voetsporen van D-Day' reist Philip 75 jaar na D-Day mee met de hoofdrolspelers van Operatie Overlord. Hij reconstrueert aan de hand van archiefmateriaal, dagboekfragmenten en persoonlijke ervaringen van geallieerden en Duitsers, de voorbereidingen, het verloop en de nasleep van de dag die onze geschiedenis voorgoed heeft veranderd.

'Tijd voor MAX', dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 april om 17.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers