Radio 10 Brabant van start

maandag 2 december 2019

Met de start van de maand december is ook Radio 10 Brabant van start gegaan. De radiozender is sinds gisteren in grote delen van Brabant én Noord-Limburg op de FM te ontvangen.

Luisteraars horen op Radio 10 Brabant de grootste hits aller tijden met de beste popclassics van artiesten als Michael Jackson, Queen, Madonna, Phil Collins, Adele, Robbie Williams en de populairste hits van de afgelopen jaren. Daarnaast zijn er speciale programma's waarin muziek uit Brabant centraal staat. Radio 10 Brabant wordt geproduceerd door Radio 10 en uitgezonden door FM vergunninghouder TiDa B.V.


Radio 10 Brabant
Radio 10 Brabant is in de provincies Noord-Brabant en in het noorden van Limburg te ontvangen op de volgende FM frequenties:

88,8 Waalwijk
88,9 Den Bosch
89,2 Breda
89,3 Eindhoven
93,9 Roosendaal
95,2 Weert
95,5 Mierlo
97,4 Den Bosch
103,6 Tilburg

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers