Radio 10 Brabant van start

maandag 2 december 2019

Met de start van de maand december is ook Radio 10 Brabant van start gegaan. De radiozender is sinds gisteren in grote delen van Brabant én Noord-Limburg op de FM te ontvangen.

Luisteraars horen op Radio 10 Brabant de grootste hits aller tijden met de beste popclassics van artiesten als Michael Jackson, Queen, Madonna, Phil Collins, Adele, Robbie Williams en de populairste hits van de afgelopen jaren. Daarnaast zijn er speciale programma's waarin muziek uit Brabant centraal staat. Radio 10 Brabant wordt geproduceerd door Radio 10 en uitgezonden door FM vergunninghouder TiDa B.V.


Radio 10 Brabant
Radio 10 Brabant is in de provincies Noord-Brabant en in het noorden van Limburg te ontvangen op de volgende FM frequenties:

88,8 Waalwijk
88,9 Den Bosch
89,2 Breda
89,3 Eindhoven
93,9 Roosendaal
95,2 Weert
95,5 Mierlo
97,4 Den Bosch
103,6 Tilburg

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers