Ongemakkelijke groepsdates en fikse ruzies in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 3 juni 2017
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2017

De komst van Rosalie zorgde voor instant drama en Sharon staat klaar voor de aanval. Is de pact tussen haar en Jeffrey bestand tegen de komst van zijn ex of is het liefdesavontuur nu al verleden tijd?

Een deel van de groep mag met z'n allen op date en de combinaties zijn op z'n minst ongemakkelijk te noemen... Terwijl zij zich staande proberen te houden gaan Esmee en Mike lekker rollebollen op hun date. Nadat bijna iedereen terugkeert naar de villa is het tijd voor wat ontspanning en willen de singles alleen maar feesten. Maar in de villa duurt het nooit lang voordat de hel losbarst...


De singles hebben weer flink hun best gedaan om er een smooth avondje van te maken. Tot rust komen is er niet bij want de volgende ex is allang gearriveerd op het eiland en klaar om de psycho in de singles naar boven te halen! De intenties van deze ex worden vanaf het begin duidelijk gemaakt wat de nodige frustraties naar boven haalt.  Welke EX is next?!

Wanneer de ex intrek heeft genomen in het huis, is het tijd voor een avond vertier. Jeffrey en Mike hebben snode plannen en iedereen is in opperbeste feeststemming. Kunnen de singles het één avondje zonder drama redden?

'Ex on the Beach: Double Dutch', zondag 4 juni om 22.00 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers