Ongemakkelijke groepsdates en fikse ruzies in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

zaterdag 3 juni 2017
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2017

De komst van Rosalie zorgde voor instant drama en Sharon staat klaar voor de aanval. Is de pact tussen haar en Jeffrey bestand tegen de komst van zijn ex of is het liefdesavontuur nu al verleden tijd?

Een deel van de groep mag met z'n allen op date en de combinaties zijn op z'n minst ongemakkelijk te noemen... Terwijl zij zich staande proberen te houden gaan Esmee en Mike lekker rollebollen op hun date. Nadat bijna iedereen terugkeert naar de villa is het tijd voor wat ontspanning en willen de singles alleen maar feesten. Maar in de villa duurt het nooit lang voordat de hel losbarst...


De singles hebben weer flink hun best gedaan om er een smooth avondje van te maken. Tot rust komen is er niet bij want de volgende ex is allang gearriveerd op het eiland en klaar om de psycho in de singles naar boven te halen! De intenties van deze ex worden vanaf het begin duidelijk gemaakt wat de nodige frustraties naar boven haalt.  Welke EX is next?!

Wanneer de ex intrek heeft genomen in het huis, is het tijd voor een avond vertier. Jeffrey en Mike hebben snode plannen en iedereen is in opperbeste feeststemming. Kunnen de singles het één avondje zonder drama redden?

'Ex on the Beach: Double Dutch', zondag 4 juni om 22.00 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers