Omroep MAX zendt muziekspecial Liesbeth List opnieuw uit

vrijdag 27 maart 2020

Zondag 29 maart om 14.00 uur zendt MAX op NPO 1 nogmaals de muziekspecial '70 jaar Liesbeth' uit. Dit in verband met het overlijden van Liesbeth List.

In de uitzending is te zien dat Liesbeth List ter ere van haar 70ste verjaardag de eerste 3 maanden van 2012 met een jubileumtournee het land door ging. 


Met haar eigen band neemt Liesbeth List het publiek mee vanaf de jaren 60. Zij zingt nummers van haar vijf helden: Frank Boeijen, Jacques Brel, Edith Piaf, Ramses Shaffy en Mikis Theodorakis. Daarnaast brengt ze een aantal Franse nummers van Edith Piaf ten gehore, zoals Non, je ne regrette rien en Sous le ciel de Paris. Ook vertolkt Liesbeth nummers van Brel: Laat me niet alleen en Een vriend zien huilen. Uiteraard mag Ramses Shaffy niet ontbreken. Met een projectie waarop Ramses Shaffy te zien is, zingt Liesbeth Vivre/Laat me.

'70 jaar Liesbeth', zondag 29 maart om 14.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers